Leona Philippo boeken?

leona philippo boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Leona Philippo boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Leona Philippo

Leona Philippo geboren in Toronto op 1971 was al bekend als actrice in Lijn 32 en De Groeten Van Mike. In 2012 brak Leone door toen zij het derde seizoen van The Voice of Holland won. In een spannende finale met Johannes Rypma won ze met een voorsprong van Johannes. Met haar versie van het Bon Jovi`s nummer 'Livin' on a Prayer' wist Leona een plaats in de iTunes Download Top 100 te bemachtigen. Haar Carrière groeide explosief en zorgde voor samenwerkingen met diverse artiesten van Junky XL tot Afrojack.

Boekingen Leona Philippo

Direct na deze finale, kwam haar single 'Waterfall' uit. Leona reageert enthousiast: "Super blij en dankbaar ben ik voor alle positieve reacties op het programma Maestro; wat een fantastische tijd. Het heeft de essentie van muziek weer in mij aangewakkerd. Het heeft me een nieuwe kijk op muziek gebracht en al gauw ontstond de noodzaak om weer eigen muziek te creëren. Muziek die ik zelf heb geschreven, vormgegeven, en zelf uitgeef. Teruggaan naar de kern van muziek, dat was het doel, en binnen een paar uur ontstond 'Waterfall', dat ik heb geschreven voor mijn zoontje als een 'houvast' in drukke tijden."

Multitalent Leona

In 2014 doet Leona Philippo mee met het zesde seizoen van de De beste zangers van Nederland. In 2016 nam zij deel aan de dirigeerwedstrijd Maestro, een televisieprogramma van AVROTROS. In maart van hetzelfde jaar 2016 won zij in de finale van Daan Boom met uitvoeringen van filmmuziek uit de film E.T. van John Williams en de Vijfde Symfonie van Ludwig van Beethoven.

In 2019 was Philippo te zien als een van de 100-koppige jury in het SBS6 televisieprogramma All Together Now.

Kom in de stemming

Leona Philippo boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Leona Philippo bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Leona Philippo, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Leona Philippo in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Leona Philippo boeken

Wilt u Leona Philippo boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Leona Philippo wilt inhuren.

Leona Philippo boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!