Lesley Lynch boeken?

Lesley-Lynch-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Lesley Lynch boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Lesley Lynch

Op 10 juli 1963 werd Lesley, Stanley, Humprey Lynch geboren in Paramaribo, Suriname. Op negenjarige leeftijd kwam hij al zingend op Schiphol aan. Deze passie voor muziek is altijd gebleven. Hij luistert er graag naar, hij danst er op en het liefst zingt hij er bij. Lesley Lynch is muziek.

Voor feestvierend Eindhoven en omgeving is Lesley al jaren een begrip. Er mag daar geen feest voorbijgaan of Lesley Lynch is van de partij. Al menig bruidspaar heeft hij al zingend het huwelijksbootje ingeloodst. Lesley doet er alles aan om nationaal of liever nog internationaal door te breken. Hij zingt in achtergrondkoortjes op cd's van anderen. Hij maakt zelf cd's en maakt ondermeer deel uit van de All Hands On Deck diner shows in de Van der Valk Hotels. Lesley is dan altijd de spil van het programma.

Boekingen Lesley Lynch

Het wachten is op zijn welverdiende hit. In 1998 was het bijna zo ver. Als lid van de groep Nubia scoorde hij hoog tijdens het Nationale Songfestival. Maar helaas net niet hoog genoeg om het Internationale Songfestival te halen. Inmiddels heeft Lesley wel voldoende ervaring opgedaan om ieder publiek aanstekelijk te vermaken. Hij heeft zich het coveren van bekende nummers eigen gemaakt. Van Lionel Richie tot René Froger, Lesley zingt het alsof het voor hem is geschreven. Het is dan ook begrijpelijk dat hij het publiek snel op zijn hand heeft. Lesley Lynch beschikt over vele orkestbanden, in even zo vele genres. Daardoor kan hij iedere gelegenheid voorzien van passende gastoptredens.

Niet alleen zijn zang is dan een welkome verrassing, zijn optredens zorgen altijd voor de juiste sfeer.

Kom in de stemming

Lesley Lynch boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 17 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Lesley Lynch bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Lesley Lynch, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Lesley Lynch in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Lesley Lynch boeken

Wilt u Lesley Lynch boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Lesley Lynch wilt inhuren.

Lesley Lynch boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!