Lex Gaarthuis boeken?

Lex Gaarthuis boeken
icon-clock

Tijdsduur

120 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Lex Gaarthuis boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Lex Gaarthuis

Lex Gaarthuis werd geboren op 1 november 1983 in het prachtige vissersplaatsje IJmuiden. Vanaf zijn 8e is hij met muziek bezig. Van blokfluit, piano en slagwerk wordt hij drummer in een band. Maar vanaf zijn 16e begint het plaatjes draaien. Radio blijkt zijn passie. Vanaf 1999 draait en werkt Lex voor een aantal lokale omroepen en webstations en vanaf 2006 komt zijn landelijke doorbraak via 100%NL, 3FM en SLAM!FM.

Marconi Award in de categorie ''Aanstormend Talent".

Lex doorloopt ondertussen ook nog de Klas van 24 (dj/presentatie groep) van de Veronica Radioschool en de HBO studie Media Entertainment Management. In september 2007 is hij een van de drie genomineerden voor een Marconi Award in de categorie ''Aanstormend Talent".

Boekingen Lex Gaarthuis

Hij maakt je nu elke werkdag wakker op 100%NL. Hij presenteert daar iedere werkdag tussen 06 en 10 uur de ochtendshow "100% Wakker". Van Hollandsche Hits tot stampende beats : Lex draait het allemaal en zorgt dat je feest, bruiloft of evenement de juiste energie en sfeer krijgt!

Kom in de stemming

Lex Gaarthuis boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Lex Gaarthuis bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Lex Gaarthuis, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Lex Gaarthuis in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Lex Gaarthuis boeken

Wilt u Lex Gaarthuis boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Lex Gaarthuis wilt inhuren.

Lex Gaarthuis boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!