Luca Gilliot boeken?

Luca-Gilliot-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Luca Gilliot boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Luca Gilliot

Vanaf een jonge leeftijd kwam de uit Zaandam afkomstige Luca al in aanraking met de entertainment. Zijn opa is een bekende Surinaamse zanger en zijn vader een toonaangevende event promotor, hierdoor kan wel gesteld worden dat Luca is opgegroeid in een unieke omgeving. Dit zorgt ervoor dat hij al vanaf kinds af aan wist wat hij wilde worden.

The Next Boy/Girl Band

In 2016 nam Luca deel aan het SBS6 programma The Next Boy/Girl Band. Luca was geliefd bij de kijkers. Hij won het programma en kreeg een plek in de nieuwe boyband ‘4U!’. In zijn tijd bij 4U maakte hij grote stappen vooruit en ontwikkelde zich tot een ware ster en bouwde daarbij aan een enorme achterban op social media. Op moment van schrijven staat de volger-teller op Instagram op 80K volgers.

Boekingen Luca Gilliot

4U was echter niet Luca’s eindbestemming. Een solocarrière wachtte op hem. Een waarin hij zijn vele ambities en dromen in kwijt kon. Luca is dan ook een multi-talent dat van alles doet naast het maken van muziek. Denk aan modellen-werk en zijn eigen YouTube-kanaal dat reeds 36K abonnees kent. Onder de naam ‘Luca Like!’ zijn zijn vlogs daar te bekijken. Naast zijn muzikale projecten, modellenwerk en zijn eigen Youtube kanaal, is Luca ook op het witte doek te zien. Zo speelde hij in 2017 een rol in de film ‘Misfit’. Daarnaast werkt hij momenteel aan verschillende veelbelovend projecten waar hij al zijn talenten in naar boven laat komen.

Kom in de stemming

Luca Gilliot boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Luca Gilliot bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Luca Gilliot, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Luca Gilliot in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Luca Gilliot boeken

Wilt u Luca Gilliot boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Luca Gilliot wilt inhuren.

Luca Gilliot boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!