Magic Christmas Tree boeken?

magic christmas tree boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 60 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Magic Christmas Tree boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Magic Christmas Tree

Een prachtig versierde kerstboom verplaatst zich willekeurig tussen uw bezoekers. Mensen vragen zich af 'beweegt deze kerstboom?' Plotseling springt de boom in de lucht, lacht hardop, volgt iemand, en doet alles wat bomen in het algemeen niet doen!

Boekingen Magic Christmas Tree

Van tijd tot tijd gaat de boom even open. Een kleine en beetje dikke kerstman komt uit de boom (of is het zijn bekende broertje?). De kleine kerstman roept 'Merry Christmas! Ho, Ho, Ho! voordat hij weer in zijn boom gaat. Hij laat de gasten verbaast achter. Verbaast kijken ze rond wat er zojuist heeft plaatsgevonden en observeren de reactie van anderen. Al met al, een luchtige en zeer vermakelijk feestelijke happening.

Magic Christmas Tree boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Magic Christmas Tree bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Magic Christmas Tree, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Magic Christmas Tree in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Magic Christmas Tree boeken

Wilt u Magic Christmas Tree boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Magic Christmas Tree wilt inhuren.

Magic Christmas Tree boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!