Mai Tai boeken?

mai tai boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Mai Tai boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Mai Tai

De levenslustige meidengroep MaiTai barstte halverwege de jaren 80 uit in de internationale muziekscene. Met een reeks aanstekelijke en enorm succesvolle dance-pophits die in Nederland werden geproduceerd. Waaronder "History", "Female Intuition" en "Body and Soul".

De groep bestond oorspronkelijk uit zangeres Jetty (Harriette) Wheels, Mildred Douglas en Carolien de Windt, allen geboren in Suriname, Antillen. Na een paar jaar opnemen en optreden in Nederland met lokaal succes, kreeg hun single "History" uit 1984 (afkomstig van hun debuutalbum Mai Tai) vaart onder dj's op het wereldclub- en radiocircuit. De track trok het oor van het hoofd van Virgin Records, Richard Branson, die de track en de dames tekende bij zijn immens populaire internationale label. Het duurde niet lang voordat het nummer een geweldige hit werd in het Verenigd Koninkrijk en de Top 10 van de pop-hit van het land bereikte. Als ook de Top 40 in heel Europa en een nummer drie positie op de Amerikaanse dance-hitlijst van Billboard in 1985.

Boekingen Mai Tai

De krachtige vervolgsingle "Female Intuition" was bijna net zo groot, en de daaropvolgende nummers brachten de meisjes de rest van het decennium populair en in trek in heel Europa.

Nadat ze eind jaren tachtig waren ontbonden, hervormden Carolien en Jetty MaiTai voor eenentwintigste-eeuw publiek, waarbij ze uitgebreid tourden door heel Europa, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika. In 2014 namen ze de hitsingle "Baby I Want You Back" op en het jaar daarop brachten ze "One Nite Man" uit. Als een van de meest populaire vrouwelijke groepen van de jaren 80, blijft MaiTai hun onvergelijkbare kenmerkende energie en stijl leveren bij elke uitvoering.

Tegenwoordig wordt Mai Tai gevormd door de originele artiesten. Harriette Weels en Caroline de Windt. De dames worden ondersteund door een formidabel ensemble van getalenteerde artiesten; Rowena Oemar, Nancy Zefo en Ronda Rensch die de muziek terugbrengen naar elke gelegenheid.

Kom in de stemming

Mai Tai boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Mai Tai bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Mai Tai, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Mai Tai in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Mai Tai boeken

Wilt u Mai Tai boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Mai Tai wilt inhuren.

Mai Tai boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!