Mario Mulder boeken?

mario mulder boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Mario Mulder boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Mario Mulder

Mario Mulder (19-05-1982, Den Haag) is een Haagse zanger. Hij werd bij het grote publiek bekend door zijn optredens in de TV-show Bloed, Zweet & Tranen (2015). In de volksmond wordt Mario de 'Haagse Hazus' genoemd. Na zijn debuut met het 'Wat Een Geluk' bracht Mario in november 2016 de single 'Dansen Op De Maan' uit.

Jeugd

Mario Mulder groeide op in Gaarde, een echte Haagse volksbuurt. Daar woonde hij met zijn moeder en zus. Muziek speelde altijd een belangrijke rol bij hem thuis. Hij begon als 8-jarige jongen met zingen als hij in de portiek van zijn ouderlijk huis op de thuiskomst van zijn moeder wachtte.

Op straat leerde Mario de lessen van het leven. Na afronding van zijn middelbare school ging Mario in de bouw werken als schilder. In zijn vrije tijd zong hij vooral Nederlandse liederen. Dankzij zijn goede stem viel hij op en ging hij optreden voor kleine gezelschappen, zoals kroegjes en kleine festivals. Mario zong daar de bekendste liedjes van zijn grote held, André Hazes.

Zingen

Zijn passie voor het levenslied en zijn typische stemgeluid maakten van hem een regionale bekendheid. Op steeds meer feesten en partijen werd hij geboekt. In het Tv-programma The Winner Takes It All (2014) maakte Nederland voor het eerst kennis met Mario Mulder. Zijn echte doorbraak kende de volkszanger in het Tv-programma Bloed, Zweet & Tranen. Daarin haalde hij de halve finale. Als vertolker van het levenslied had hij een speciale klik met jurylid Dré Hazes, waar hij zelfs nog een prachtige hoed voor heeft gemaakt. Ook het andere juryteam, met daarin Xander de Buisonjé en Roxanne Hazes, wilde Mario heel graag in hun team hebben. Woordenkunstenaar Lange Frans gaf als commentaar. "Mario, je bent een aanwinst voor de mensheid. Mario heeft de gunfactor aan zijn kont hangen en met zijn persoonlijkheid, zijn hart van goud, is hij een voorbeeld voor alle narigheid in de wereld."

Mario zong op grote evenementen, zoals het Levensliedgala in Ahoy en het Swingfestival in het Haagse Zuiderpark.

Boekingen Maria Mulder

Na de singles 'Wat Een Geluk' en 'Dansen Op De Maan' laat Mario Nederland kennismaken met zijn nieuwste single release 'Waar Moet Ik Heen'. Mario heeft zijn lange haren weliswaar ingeruild voor een strakker kapsel, maar is daarmee zijn rauwe randje niet kwijtgeraakt. 'Waar Moet Ik Heen' is gezongen met het kenmerkende doorleefde stemgeluid, dat we kennen van zijn debuut singles. En ook deze nieuwe, opzwepende radiosingle zit na één keer luisteren de rest van de dag in je hoofd.

Kom in de stemming

Mario Mulder boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Mario Mulder bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Mario Mulder, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Mario Mulder in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Mario Mulder boeken

Wilt u Mario Mulder boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Mario Mulder wilt inhuren.

Mario Mulder boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!