Martijn Leopardi boeken?

Martijn-Leopardi-boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Martijn Leopardi boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Martijn Leopardi

Wat begon als een grapje in Tante Roosje in Amsterdam is uitgegroeid tot een passie voor de muziek en het optreden. Even met vrienden een borrel doen. Waar hij spontaan van de dj een microfoon in zijn handen kreeg. “Maar ik wil dan wel een huisje op wielen” is wat hij zong. Dit werd door zijn vrienden gefilmd en goed ontvangen door het hele publiek. Het moment dat besloten werd om er serieus werk van te maken was daar!

Optredens Martijn Leopardi

Door de juiste mensen om zich heen is de passie intussen ruimere tijd uitgegroeid tot zelfstandig optreden en ook teksten schrijven. Van optredens in kleine kroegjes tot nu steeds vaker op grotere podia van toonaangevende evenementen.

Boekingen Martijn Leopardi

Martijn is nog steeds zijn eerste meters aan maken in de muziekwereld maar is bezig met een nieuwe fase in zijn muzikale carrière. Met het label Stream-Music is er een samenwerking tot stand gekomen en niet kort daarna is Martijn zijn eerste single 'Drink Wat Met Mij' uitgekomen.

Het mooiste wat er is

Hij had nooit gedacht dit te gaan doen. Met je stem mensen gelukkig maken is volgens Martijn het mooiste wat er is.

Kom in de stemming

Martijn Leopardi boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 18 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Martijn Leopardi bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Martijn Leopardi, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Martijn Leopardi in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Martijn Leopardi boeken

Wilt u Martijn Leopardi boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Martijn Leopardi wilt inhuren.

Martijn Leopardi boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!