Martin Dams boeken?

Martin-Dams-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Martin Dams boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Martin Dams

Martin Dams zag op 13 maart 1970 het levenslicht. Al op zeer jonge leeftijd, Martin was 15 jaar, trad hij op als Elvis look-a- like in diverse talentenjachten. Het magische gevoel wat een artiest krijgt als hij optreed beviel Martin en sindsdien is hij dan ook niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Al snel kreeg hij een platencontract en zijn eerste single bereikte een hoge notering in de destijds zeer belangrijke Nederlandse top 40. De single “ Bye Bye Belinda ” zette Martin definitief o p de kaart en vele radio en tv stations omarmden hem.

Boekingen Martin Dams

Martin ontpopt zich als een ras artiest en vele optredens staan er inmiddels achter zijn naam. Ineens verrast Martin een ieder door plaats te nemen in het trio “ de piratentoppers”. Na vele successen vormt dit trio “Ancora” waarin Martin een belangrijke rol speelt. Na meer dan twee jaar “ Ancora “ en twee gouden awards rijker neemt Martin de beslissing om uit de groep te stappen en solo Nederland weer te veroveren. Niet onverdienstelijk want al snel is hij met zijn single “ Dat is nu over “ te zien in de landelijke BOB commercial. Al snel daarna weet Martin met zijn single “ Alandra “ de prachtige nazomer van 2016 te sieren. Martin werd door een carnavalsvereniging gevraagd zijn medewerking te verlenen op een nieuw uit te brengen single. Al snel schrijft Martin het liedje “ Tante Toos “ waarmee hij een muzikale uitstap maakt en wederom verrassend van zich laat horen. Martin is een doorgewinterde artiest die op elk feest op briljante wijze een juist veelzijdig repertoire ten gehore brengt. Als artiest wil hij maar één ding en dat is mensen vermaken met zijn kunsten. Onder het mom kwaliteit hoeft niet duur te zijn reist Martin op dit moment Nederland rond. Kortom : Martin Dams een veel geboekte artiest die na zijn show op vele feesten wederom welkom is.

Kom in de stemming

Martin Dams boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Martin Dams bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Martin Dams, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Martin Dams in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Martin Dams boeken

Wilt u Martin Dams boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Martin Dams wilt inhuren.

Martin Dams boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!