Maxima Look a Like (Imitator) boeken?

Maxima-look-a-like-(imitator)-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Maxima Look a Like (Imitator) boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Maxima Look a Like (imitator)

In 2001 werd er door het weekblad Prive een contest gehouden, waaraan 365 look a likes deelnamen. Na weken van opdrachten, fotosessies is deze Maxima look a like (imitator) in november 2001 uitgeroepen tot de Maxima Look-Alike. De spannende finale is uitgezonden op SBS deze heeft de gehele contest gevolgd. Ook was er de publicatie van de Telegraaf en de organisatie van het geheel, in het weekblad Prive.

Wat doet de Maxima look a like nu?

Na 2001 wordt zij bijna wekelijks gevraagd voor openingen van winkelcentra, bedrijven, bezoeken aan instellingen, fotosessies etc. (zie referenties) De look a like is zo identiek, dat zij zelfs is geweigerd bij de Staatsloterij Show! Het verzoek om mee te doen aan een film als Prinses Maxima, werd door haar geestdriftig ontvangen, maar ook weer snel afgewezen, daar deze rol niet in overeenstemming was van hetgeen zij wil vertolken.

De overeenkomsten met Maxima:

Met een mental coach zijn de presentatie, houding en gebaren aangeleerd. De kleding, accessoires, make-up afgestemd, het accent is aangeleerd, spontaniteit en uitstraling is wat Jolanda van nature bezit.
Een treffende look a like cq imitatie van Prinses Maxima.

Boekingen Maxima Look a Like (imitator)

Er zijn ook boekings mogelijkheden om deze Maxima look-a-like samen te boeken met de look-a-like van Kroonprins Willem Alexander.

Kom in de stemming

Maxima Look a Like (Imitator) boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Maxima Look a Like (Imitator) bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Maxima Look a Like (Imitator), om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Maxima Look a Like (Imitator) in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Maxima Look a Like (Imitator) boeken

Wilt u Maxima Look a Like (Imitator) boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Maxima Look a Like (Imitator) wilt inhuren.

Maxima Look a Like (Imitator) boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!