Mick Harren boeken?

Mick-Harren-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Mick Harren boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Mick Harren

Mick Harren is een rasechte Amsterdammer, die van het leven één groot feest maakt. Met een vrolijk repertoire van Engels- en Nederlandstalige muziek is MickHarren een graag geziene gangmaker voor elk feest. Mick Harren past zich moeiteloos aan en staat met evenveel plezier op het podium tijdens een schuurfeest als in smoking op een gala.

Geen onbekende meer in Nederland

Een optreden van deze artiest in hart en nieren betekent handen in de lucht, aanstekers en meezingers. Vanaf de eerste minuut zet Mick Harren een passende show neer voor zijn publiek. De in Amsterdam geboren Mick Harren is inmiddels geen onbekende meer in Nederland. Hij is sinds zeventien jaar actief in de muziekwereld en bracht in 2003 zijn eerste complete CD uit. Dit album“Good Things” bevat maar liefst vijftien stukken. De productie staat op naam van Haro Slok (bekend van o.a. Volumia/ Kane/ Laura Fygi/ Bad Candy) die zelf de meeste nummers schreef.

Gegarandeerd het dak eraf

Dat Mick Harren gegarandeerd het dak eraf krijgt weten ook de Veerkampjes. De sympathieke volkszanger Mick Harren heeft samen met de Veerkampjes een single opgenomen "Doe maar gewoon". De Veerkampjes hadden elke dag een docu soap bij de NCRV "Man Bijt Hond" (3,5 min zendtijd per dag), dit is zo goed aangeslagen bij het publiek (elke dag zo'n 1.3 miljoen kijkers), dat ze per 1 augustus bij SBS 6 te zien zijn met een nieuwe reeks De Veerkampjes waarvan Mick Harren de titelsong voor zijn rekening neemt.

Boekingen Mick Harren

Dat Mick Harren succesvol is, is ook de gasten van de bruiloft van Sylvie en Rafael niet ontgaan. Terwijl het echtpaar Van der Vaart in een volledig met witte rozen bedekte gondel, compleet met gondelier, afdaalde in de met vijf gigantische kroonluchters versierde partytent, verwelkomde zanger Mick Harren hen met hun lievelingslied "This is the moment…".
Voor Mick Harren is dit het moment waarop het grote publiek kennis met hem maakt. Zijn populariteit groeit landelijk enorm en Mick geniet daar elk optreden weer van.

Kom in de stemming

Mick Harren boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Mick Harren bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Mick Harren , om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Mick Harren in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Mick Harren boeken

Wilt u Mick Harren boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Mick Harren wilt inhuren.

Mick Harren boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!