MIR (Twarres) boeken?

mir twarres boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

MIR (Twarres) boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie MIR (Twarres)

Mirjam Timmer wordt geboren op 1 juli 1982 in Leeuwarden. Zij groeit op in Warga (Wergea in het Fries). Mirjam is al vanaf haar zevende jaar druk met gitaren en piano's in de weer. Onder andere haar zolderkamer wordt al snel een soort van primitieve studio! Op haar tiende schrijft ze haar eerste liedje, vastbesloten als ze is om zelf muziek te gaan schrijven. In 1998, Mirjam is dan zestien jaar, richt Mirjam samen met haar jeugdvriend Johan van der Veen het bandje Twarres op.

Twarres

Met Twarres worden grote successen behaald. Zo wordt de debuutsingle 'Wer Bisto' een grote hit in zowel Nederland als België. Er gaan in totaal meer dan 200.000 singles over de toonbank. Historie, omdat in de geschiedenis van de Nederlandse popmuziek nimmer tevoren een Friestalig liedje nummer 1 werd. Meer dan zes weken lang blijft 'Wer Bisto' daar staan. Debuutalbum 'Stream' komt op 1 binnen in België en bereikt in zowel Nederland als België de platina-status.

Ook de singles 'She Couldn't Laugh' en 'Children' worden top 10 hits in de Benelux. Ondanks al het succes van Twarres, of juist dankzij het succes blijken de ambities van Mirjam en Johan op verschillende vlakken te liggen. Eind 2003 gaan Mirjam en Johan in goed overleg uit elkaar.
Mirjam besluit in haar eentje onder de naam MIR (uiteraard de afkorting van Mirjam maar is toevalligerwijs ook Russisch voor vrede) verder te gaan en stort zich op het schrijven van nummers. Daarnaast gaat ze een vruchtbaar samenwerkingsverband aan met de Engelse songwriter John Themis, die eerder successen heeft behaald met o.a. Dido, Sugababes, Tori Amos, Emmylou Harris en de Culture Club.

Boekingen MIR (Twarres)

Hierbij blijft het niet, want tijdens een Night Of The Proms concert heeft MIR de zanger van 'Simple Minds' Jim Kerr ontmoet, wat meteen klikte. Kerr valt voor het opvallende talent van MIR. Dat contact levert een prachtig duet op 'Deep Blue Sea' dat terug te vinden zal zijn op het nieuwe album van MIR 'Files from London' waarvan de release in het voorjaar gepland staat. Voormalig Twarres-producer Peter van Asten schreef ook een liedje en is verder als executive producer bij het hele project betrokken.

Kom in de stemming

MIR (Twarres) boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen MIR (Twarres) bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met MIR (Twarres), om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u MIR (Twarres) in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

MIR (Twarres) boeken

Wilt u MIR (Twarres) boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u MIR (Twarres) wilt inhuren.

MIR (Twarres) boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!