Ilse DeLange boeken?

ilse delange boeken
icon-clock

Tijdsduur

20 minuten

icon-music

Geluid

Excl. licht / geluid / techniek / rider

Ilse DeLange boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Ilse DeLange

Als achtjarig meisje wint Ilse DeLange een playbackwedstrijd op school en meteen wordt ze gebeten door de showbizz-bug. Later verruilt ze het playbacken voor haar eigen zang en sluit zich aan bij de coverband 'Cash On Delivery'.

In 1994 treedt Ilse op tijdens de Nederlandse Country Music Awards. Ze wordt ontdekt, maar pas vier jaar later tekent Ilse DeLange een contract met Warner Brothers in Amerika. Ze krijgt de kans haar debuutalbum in Nashville op te nemen, samen met met Barry Beckett (die ook met Paul Simon, Bob Dylan, Joe Cocker en Dire Straits heeft gewerkt). Nog voordat haar album 'World Of Hurt' in 1998 in Nederland verschijnt, nodigt Paul de Leeuw nodigt Ilse uit voor zijn TV-show. Het liedje dat Ilse DeLange in de show ten gehore brengt is, gelijk haar eerste single: 'I’m Not So Tough'. Haar 'World Of Hurt' album is een groot succes en wordt in no time dubbelplatina.

In 1999 bracht Ilse een live album uit met daarop cover versies van liedjes van John Hiatt; "Dear John". Dit album werd al vrij snel platina en niet lang daarna vertrok DeLange naar Amerika om daar aan haar tweede studioalbum te werken. In november 2000 kwam 'Livin’ On Love' uit en ook dit album werd platina. In 2001 tourde Ilse door Nederland met de 'Livin’ On Love Tour' en deed ze veel theaters en concertzalen aan. Later in 2001 mocht DeLange een Edison award voor beste Nederlandse artiest van 2001 in ontvangst nemen.

Gouden award voor twee albums

In 2003 werden er maar liefst 2 albums uitgebracht; 'Clean Up' en het verzamelalbum 'Here I Am 1998-2003'. Voor beide albums mocht Ilse een gouden award in ontvangst nemen.

Hierna ging DeLange terug naar Amerika, om daar samen met top-producer Patrick Leonard aan een nieuwe plaat te werken. Het resultaat van deze samenwerking kwam uit in juni 2006; het album 'The Great Escape', welke 2 maanden later al de platina status wist te behalen. In oktober van dat jaar kwam het album 'Live' uit, wat een live registratie is van de concerten die Ilse eerder dat jaar gaf in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Het jaar 2008 was een heel erg goed jaar voor Ilse; in november 2008 wist ze voor de eerste keer in haar carrière de nummer 1 positie van de Single Top 1000 te behalen. Haar single 'So Incredible' werd mede dankzij een uitgebreide radio promotie tour, een grote hit. De single was afkomstig van het album 'Incredible', waar DeLange later dat jaar een platina prijs voor kreeg. De tweede single van het album was 'Miracle', welke begin 2009 de eerste plaats in de Top 40 wist te bereiken.

Eye Of The Hurricane

Het mini-album 'Next To Me', wat in augustus 2010 werd uitgebracht, ontving al snel na de release de Gouden status. En ook voor de opvolger, 'Eye Of The Hurricane', welke in september 2012 verscheen, mocht Ilse weer een Gouden award aan haar verzameling toevoegen!

Vanaf 2013 is Ilse DeLange te zien als coach in het vierde seizoen van de talentenjacht 'The Voice Of Holland'. Ook was Ilse te zien vanaf seizoen 5 als coach in 'The Voice Kids', maar omdat ze zich meer wilt gaan focussen op haar carrière, stopt ze na seizoen 8 bij 'The Voice Kids' als coach.

Eurovisie Songfestival

In 2014 trad Ilse samen met Waylon op tijdens het Eurovisiesongfestival in Denemarken, als gelegenheidsduo 'The Common Linnets'. Ze wisten met het country/bluegrass-nummer 'Calm After The Storm' de tweede plaats te bereiken. De single werd vervolgens een Top 10 hit in landen zoals België, Duitsland, Zwisterland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Het debuutalbum van 'The Common Linnets' ging wereldwijd maar liefst 150 duizend keer over de toonbank, wat goed was voor driedubbel platina. Ook wonnen 'The Common Linnets' een jaar later, in 2015, ook een EBBA Award.

Daarnaast was Ilse te zien als coach in 'The Voice Senior' in 2018 op RTL4. Daarnaast mocht ze ook de rol van talentcoach spelen in de Amerikaanse drama serie 'Nashville'. Het zesde seizoen van deze serie werd in de loop van 2018 uitgezonden. Later in 2018 verscheen een nieuwe solo album, genaamd 'Ilse DeLange'. Dit album werd ook bekroond met een Gouden award.

Boekingen Ilse DeLange

Ook in 2019 bracht Ilse weer een album uit, dit album kreeg 'Gravel & Dust' als titel. Verder was Ilse in 2019 druk met het begeleiden van Duncan Laurence. Duncan werd bekend in Nederland door zijn deelname aan het vijfde seizoen van 'The Voice Of Holland', waar hij zich aansloot bij het team van Ilse DeLange. Duncan mocht deelnemen aan de finale van het Eurovisiesongfestival van 2019 in Israël, waar Ilse de rechterhand was van haar protegé. Ook reisde DeLange mee naar Israël, als onderdeel van het creatieve team. De finale werd uiteindelijk gewonnen door Duncan met zijn zelfgeschreven nummer 'Arcade'.

Kom in de stemming

Ilse DeLange boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Ilse DeLange bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Ilse DeLange, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Ilse DeLange in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Ilse DeLange boeken

Wilt u Ilse DeLange boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Ilse DeLange wilt inhuren.

Ilse DeLange boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!