Miss Marjorie boeken?

miss marjorie boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Miss Marjorie boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Miss Marjorie

Marjorie is opgegroeid in een zeer muzikale familie. Familieleden als Ruth Jacott en "Timeless" zijn haar inspiratie geweest. Na diverse talentenjachten te hebben gewonnen, besloot Marjorie om haar stem te volgen en de muziekwereld in te gaan.

Miss Marjorie begon haar carrière als onderdeel van een Belgische meidengroep, "The Loving Angels" genaamd. Door de vele optredens in het buitenland, is de performer echt uit haar schulp gekropen. Rond haar 20e jaar vond Marjorie dat het tijd was om voor zichzelf te beginnen, haar solocarrière was geboren. Voor diverse concerten werd Marjorie als voorprogramma gevraagd. Zo heeft zij dan ook in het voorprogramma van Lee Towers gestaan.

Marjorie zat niet stil en na diverse shows te hebben gedaan, kwam ze terecht in het backingvocal circuit. Een nieuwe uitdaging die met beide handen werd gegrepen. Haar backingvocal carrière begon bij Ruth Jacott. Daar heeft zij een paar jaar mee getourd. Tussen de tours van Ruth Jacott door, kwam Marjorie in aanraking met vele andere artiesten.

Marjorie werd benadert door Berget Lewis voor de grootste Gospelgroep van Nederland: "The Gospel Train". Dit lag haar geen windeieren en ze werd dan ook benaderd door Trijntje Oosterhuis om onderdeel te worden van Total Touch.

Boekingen Miss Marjorie

Marjorie heeft met Total Touch enorm veel shows gedaan. The TMF Awards en De Vrienden van Amstel zijn enkele van deze podia. Tevens heeft Marjorie ook voor de Nederlandse ambassade in Afrika op mogen treden.

Haar deelname aan Total Touch, zorgde er voor dat Marjorie in contact kwam met Candy Dulfer, die aan het begin stond van een enorme tour van drie maanden door Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk en België. De tour werd samen gedaan met Trijntje Oosterhuis en Berget Lewis. Na deze tour kwamen Berget en Marjorie terecht in een tour samen met de Golden Earring. Tijdens die tour is er een live album opgenomen: "The Blast of the Century".

Nadat Miss Marjorie er al weer een aantal jaren op had zitten onder haar eigen naam, werd zij benadert door een van de leadzangers van de band Mai-Tai met de vraag of Marjorie mee zou willen doen in de voorrondes van het Songfestival. Dat beviel haar erg goed, waarna zij vervolgens vijf jaar in de groep Mai-Tai is gebleven. Uiteindelijk is Marjorie toch weer solo verder gegaan.

Momenteel treedt Marjorie, naast haar eigen repertoire, ook op met de groep; "The New Gospel Sensation". Een gospelgroep die door het hele land veel gevraagd wordt. Zo is de groep o.a. te zien geweest in "All You Need is Love" en de show van Tino Martin.

Kom in de stemming

Miss Marjorie boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Miss Marjorie bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Miss Marjorie, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Miss Marjorie in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Miss Marjorie boeken

Wilt u Miss Marjorie boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Miss Marjorie wilt inhuren.

Miss Marjorie boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!