Natasja Poels boeken?

natasja poels boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Natasja Poels boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Natasja Poels

Van kleins af aan zing ik al en heb ik maar 1 droom... zangeres worden en mooie liedjes zingen. Ik zong de hele dag en organiseerde op 5-jarige leeftijd een mini concert voor mijn klasgenootjes van de kleuterklas. Met een mooie jurkje, klompjes en mijn vinylplaatjes ging ik naar school en zong ik de hele middag voor mijn klasgenootjes... en hoe lang dit ook geleden is, ik zie dat beeld nog altijd voor me.

Daarna volgden het kinderkoor in de kerk, waar ik ook altijd als solist uitgekozen werd om vooraan te staan. Ik genoot daar zoo van.

Vanaf 12-jarige leeftijd ging ik meedoen met talentenjachten en won zowat overal de eerste prijs met mijn vertolking als Nicole met Ein Bischen Frieden, daarna heb ik veel in Duitsland opgetreden en ben ik altijd de liefde voor de Duitse Schlagers en volkse muziek blijven behouden.

Eerste bandjes en achtergrondkoortjes

Rond mijn 16e kwam ik in mijn eerste bandje Fancy uit Eindhoven, daarna volgden, Courage, Bad Habit, Santa Rosa en diverse invalklussen bij de toen zeer bekende band Hollywood Boulevard, waarbij ik in achtergrondkoortjes heb gezongen voor diverse artiesten.

Daarna heb ik tot 2 maal toe een succesvol duo gehad waar we op bruiloften en feesten speelden. Met volle agenda, want we maakten er altijd een topfeest van!

In die tijd kreeg ik twee prachtige kinderen, zoon Shane en dochter Alyssa, mijn trots! Altijd ben ik blijven zingen al was dat met twee kleuters niet altijd even gemakkelijk, ik bleef trouw aan mezelf en kon daardoor ook een happy mam blijven voor de kinderen. Wel ging ik twee dagen in de week werken bij mijn zusje in de Bruidszaak in Deurne, maar dat was een super combinatie, omdat daar ook mensen komen die een feest geven en wel eens een zangeres nodig hadden.

One Woman Band Natasja

Het duo werd in de resessietijd te duur en vanaf dat moment bent ik als soliste gaan optreden, onder de naam One Woman Band Natasja, (begeleiding met keyboard, eigen licht en geluidsinstallatie) verzorgde ik avondvullende programma's... met de autobank plat en de gehele geluidsinstallatie erin gepropt reed ik het hele land door! One Woman Band Natasja werd een groot succes, overal waar ik speelde mocht ik terug komen en uit elk feest kwamen weer diverse feesten voort. Zo kon ik uiteindelijk een mooi nieuw busje kopen en het mooist van alles... een eigen huis. Hier ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds zo enorm trots op!

Mijn kinderen zijn inmiddels groot en erg zelfstandig en daar komt toch steeds weer de droom van het kleine meisje voorbij, dat meisje dat mooie liedjes wil zingen voor een groot publiek...

Boekingen Natasja Poels

Met mijn One Woman Band trad ik de laatste jaren heel veel op in Duitsland en van daaruit is mijn liefde voor Helene Fischer ontstaan, ik werd groot bewonderaar van haar en nam zo bijn haar gehele repertoire in mijn playlist op. In Duitsland werd ik al snel "die Hollandische Helene Fischer" genoemd. Omdat er in Nederland vraag kwam naar een dergelijke act, heb ik de Helene Fischer tirbute by Natasja opgericht. Mijn zusje Ramona Piels, ontwierp mijn mooie outfits en het was een feit! Na korte tijd, hadden we een volle agenda, super trots op!

Er is meer om trots op te zijn!

Oktober 2018 zong ik het nummer Trots op Jou, van Wesly Bronkhorst, voor mijn zusje Ramona tijdens de opening van haar Weddingpalace. Het filmpje hiervan werd tot mijn grote verbazing op Facebook massaal gedeeld. Naar aanleiding daarvan heb ik samen met Edwin van Hoevelaak en met toestemming van Wesly Bronkhorst, het nummer op 6 december 2018 officieel uitgebracht.

Daarnaast zijn Edwin van Hoevelaak en ik al begonnen met de voorbereidingen van een Nederlandstalig album, wat we proberen zo snel mogelijk uit te brengen.

Kom in de stemming

Natasja Poels boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Natasja Poels bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Natasja Poels, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Natasja Poels in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Natasja Poels boeken

Wilt u Natasja Poels boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Natasja Poels wilt inhuren.

Natasja Poels boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!