De sympathieke zanger Ammar leeft zijn droom. In juni van dit jaar ontving hij al een gouden award voor de hitsingle ‘De Laatste’, het duet met zijn ontdekker Snelle (inmiddels ruim 14 miljoen streams) en afgelopen week mocht hij uit handen van Frans Bauer goud ontvangen voor zijn solohit ‘Turk uit de Kroeg’ (ruim 9 miljoen streams). Onlangs scoorde hij een ouderwetse kroegenhit met zijn collega’s John West en Billy Dans getiteld ‘Koning van de Nacht’.

Het succes van Ammar is echt niet meer te stoppen. Afgelopen vrijdag was de release van zijn duet met Frans Bauer ‘Een Vriend’. Een ontroerend levenslied over ware vriendschap. Frans is vol lof over Ammar: ‘Wat ben ik toch een ongelooflijk grote fan van deze man. Ik vind Ammar het allergrootste talent wat op dit moment op vaderlandse bodem rondloopt als je praat over het Nederlandse lied. Dat vertolkt hij zo geweldig’.

Iedereen loopt weg met de knuffelturk Ammar, vaak geroemd om zijn Hazes-senior geluid. Zijn vele optredens zijn steevast een succes waar de zaal volledig op zijn kop gaat. Ook voor komend jaar staat er veel moois te gebeuren en liggen er al diverse singles klaar met een hoog feestgehalte. Nu is er eerst het duet ‘Een Vriend’ met Frans Bauer en de deelname aan het populaire programma MAESTRO waarin 8 bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen in een muzikale afvalrace tot dirigent. Wekelijks te zien met ingang van 3 december a.s. op NPO1.