Het jaar 2022 was voor John West een top jaar! Eindelijk kon er weer opgetreden worden, waren er muzikale samenwerkingen met Wolter Kroes, Lange Frans en Bizzey en mocht hij drie dagen als special guest optreden in een uitverkochte ArenA tijdens Toppers in Concert. Ook het nieuwe jaar 2023 gaan we gelijk goed beginnen met de samenwerking van John West en Jan Smit. Van elke dag een feest maken is aan deze mannen wel besteed. De populaire zangers hebben de handen ineengeslagen en deze vrolijke boodschap verpakt in een feestelijk duet met de titel ‘M’n Eigen Feest’.
Als een van de meest populaire en vaakst geboekte artiesten van Nederland is het logisch dat deze artiesten elkaar vaker tegenkomen in het land. En zo kwam het idee tot stand om samen een duet op te nemen.

“Jan Smit loopt al zo lang mee in de muziekbranche, hij is echt als een voorbeeld voor mij hoe je aan een muzikale carrière kan bouwen. Het was daarom ook al een lange tijd een wens van mij om samen met hem een duet op te nemen”, aldus John West. Ook de Volendamse zanger steekt zijn enthousiasme over de nieuwe track niet onder stoelen of banken: “Het nummer is zo feestelijk en vrolijk dat je hierdoor meteen zin krijgt in het nieuwe jaar!”, voegt Jan Smit toe.