Nol Havens (Vof de Kunst) boeken?

nol havens boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Nol Havens (Vof de Kunst) boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Nol Havens (Vof de Kunst)

Nol Havens is sinds 1983 het geluid en het gezicht van VOF de Kunst. De eerste uitgebrachte single was "Suzanne", welke twee maanden later op de eerste plaats van de hitparade stond. Onder de naam The Art Company scoorde VOF de Kunst even later in zeven landen een nummer 1-hit met "Susanna". Oude Liefde Roest Niet, Retour Sneek, Dikkertje Dap en Eén Kopje Koffie zijn andere bekende liedjes. Vanaf 1995 heeft Nol met VOF de Kunst en Erik van Muiswinkel acht jaar lang in uitverkochte theaters gestaan met hun familievoorstellingen. Nu, in 2005, gaat Nol weer terug naar het volwassenenrepertoire, met de voorstelling Suzanne Voorbij, waarmee het afgelopen seizoen in de theaters stond, en de eerste solo-cd "Zonder Jou", die begin 2006 uitkomt.

Vanaf oktober 2005 staat Nol, samen met kinderboekenschrijvers, weer voor kinderen in het theater met het programma De Luistervink.

Boekingen Nol Havens (Vof de Kunst)

Nu, in 2006, heeft Nol de behoefte om het volwassen- en het kinderrepertoire in balans te houden door zich met beide bezig te houden. Samen met bekende kinderboekenschrijvers staat Nol in het theater met de jeugdvoorstelling ‘Luistervink’. Het afgelopen seizoen was ‘Suzanne Voorbij’ in de theaters te zien, een voorstelling met studenten van de Rockacademie Tilburg en de Toneelacademie in Maastricht, met als thema het overleven als artiest. De eerste solo-cd van Nol Havens, ‘Hoop’, vloeit voort uit deze theatervoorstelling. ‘Hoop’ is in februari verschenen en bevat elf intieme, mooie en herkenbare liedjes. Het album is geproduceerd door Koen-Willem Toering, die ook het leeuwendeel van de muziek schreef. Het album is met veel lof ontvangen en was o.a. Radio 2 cd van de week.

Kom in de stemming

Nol Havens (Vof de Kunst) boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Nol Havens (Vof de Kunst) bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Nol Havens (Vof de Kunst) , om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Nol Havens (Vof de Kunst) in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Nol Havens (Vof de Kunst) boeken

Wilt u Nol Havens (Vof de Kunst) boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Nol Havens (Vof de Kunst) wilt inhuren.

Nol Havens (Vof de Kunst) boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!