Ovano boeken

Ovano-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek/geluid

Ovano boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Ovano

Ovano is de Latin & Moombahton artiest die ieder event nodig heeft! Ovano begon zijn carrière in 2015 als DJ op verschillende feesten en evenementen. Zijn gedrevenheid en gevoel voor muziek brachten hem al snel naar optredens binnen verschillende (inter)nationale clubs. In de afgelopen jaren was hij onder andere te vinden in clubs als: Ikon, Annabel, El Toro, Villa Thalia en Munch!

Boekingen Ovano

Ook als producer voor grote artiesten is hij hard aan de weg aan het timmeren, hij heeft onder andere samenwerkingen met K-liber, Def Rhymz, MC PR, Tavv en er staat nog veel meer aan te komen! Ook maakte hij dit jaar zijn debuut op Paaspop en heeft hij deze zomer het Pal Mundo festival op de planning staan. De toekomst van deze jonge artiest is dus goud waard!

Stilstaan in onmogelijk

Ovano maakt in zijn sets een combinatie van de heetste: Reggaeton, Moombahton, Tech House en guilty pleasures. Voor ieder wat wils, zodat iedereen kan genieten van zijn sound! Stil staan is onmogelijk!

Kom in de stemming

Ovano boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
766 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Ovano bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Ovano, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Ovano in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Ovano boeken

Wilt u Ovano boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Ovano wilt inhuren.

Ovano boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!