Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator) boeken?

Peter-Douglas-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Peter Douglas boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator)

Met zijn perfecte personificatie van Frank Sinatra, kroonde hij zich in 1986 tot de onbetwiste winnaar van de 'Soundmixshow'. Bijna 8 miljoen kijkers waren getuige van een unieke performance, die hij vanaf dat moment nog ontelbare keren zou opvoeren. Peter Douglas was geboren!

De ongekende niet te evenaren vocale gelijkenis tussen Douglas en Sinatra werd het gesprek van de dag en spreekt, anno vandaag, nog steeds tot de verbeelding. Zijn wereldhit 'Stars On Frankie', bracht hem van New York tot Tokio en alle windstreken daartussen. Zo raakten ook België en Duitsland in de ban van de 'New Blue Eyes'.

Het 'Knokke Star Festival' roemde hem om zijn vocale kwaliteiten en stijlvolle presentatie en onze oosterburen zaten aan de buis gekluisterd bij zijn gastoptredens in de televisieshows van Rudy Carell, Harald Junke en Carl Dahl. Zijn album Just Swing, waarop het nummer "Thank You Frank" welke hij samen schreef met wijlen componiste Lucy Steymel, bracht hem dichterbij de Sinatra familie. Op de 81e verjaardag van The Voice bracht hij deze eigen gecomponeerde song ten gehore.

Boekingen Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator)

2019 kwam Peter Douglas met zijn single "Fly Me Through The Years" die hij samen met Ralph van Manan - Bruce R.F. Smith schreef. Jan Wessels tekende voor het geweldige arrangement. Peter: "Ik ben zo dankbaar dat ik na al die jaren nog steeds mijn stem mag laten horen aan het publiek. Deze nieuwe song is een Peter Douglas song, maar uiteraard wel met eek knipoog naar waar het allemaal begonnen is."

Medio 2020 zal het gelijknamige album verschijnen waarop diverse pareltjes en een paar nieuwe stukken te beluisteren zijn.

Sinatra by DOUGLAS & BOSCO boeken

In het 3e seizoen van The Tribute – Battle of the Bands neemt Peter Douglas deel aan dit populaire TV Programma op SBS 6. Onder de naam Sinatra by DOUGLAS & BOSCO doen zij een gooi naar een optreden in de Ziggo Dome.

Kom in de stemming

Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator) boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Peter Douglas bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Peter Douglas, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Peter Douglas in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Peter Douglas boeken

Wilt u Peter Douglas boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Peter Douglas wilt inhuren.

Peter Douglas boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!