Johnny Rosenberg boeken?

Johnny-Rosenberg-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Johnny Rosenberg boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Johnny Rosenberg

Johnny Rosenberg U herkend hem vast uit de hit The Voice of Holland, maar deze man heeft veel meer in zijn mars. U kunt dat nu vastleggen op uw feest!

Jazz-muziek is Johnny Rosenberg letterlijk met de paplepel ingegoten. Ver voor de tijd dat de wereld kennis maakte met Michael Bublé was Johnny al bekend met de muziek van iconen als Tony Bennett, Frank Sinatra, Dean Martin en Nat King Cole. Niet zo verwonderlijk dus dat Johnny ook een trouwe luisteraar en fan van Michael Bublé en zijn muziek werd. Al snel werd duidelijk dat Johnny's stem zich goed leende voor het zingen van Bublé's poppy jazz-songs en Johnny begon serieus met het coveren en opnemen van Bublé's liedjes.

Uitgegroeid tot de ware Bublé-imitator

Inmiddels is Johnny Rosenberg uitgegroeid tot de ware Bublé-imitator die in zowel vocale capaciteiten, maar ook in charisma en entertainment niet onder doet voor zijn 2 jaar oudere Canadese idool. In 2009 werd Johnny benaderd door een Engelse theaterproducent die in de nabije toekomst een theatertour gaat opzetten onder de naam 'Tribute to Michael Bublé', met Johnny in de hoofdrol en een ware bigband als achtergrond.

Tilburg Bigband en Johnny Rosenberg

In Nederland kwam men met hetzelfde idee om de Tilburg Bigband (welbekende bigband vanauit Conservatorium in Tilburg, onder leiding van Maino Remmers) dit project te gaan uitzetten in Benelux. Kortom de eerste optredens zijn geboekt, en het eerste concert zal 19 dec 2010 te zien zijn, en in 2011 zullen diverse Theaters in den lande al geboekt. Naar overleg heeft Johnny Rosenberg samen met de Tilburg bigband, hebben zei ervoor gekozen om dit ook op bedrijfsevenementen, feesten, en buitenevents te gaan verkopen. Kortom op uw feest een geweldige echte Bigband van topniveau, en Johnny Rosenberg als Michael Buble !

Boekingen Johnny Rosenberg

Uiteraard is Johnny tot op heden ook gewoon als solo-imitator te boeken. Hebt u een feestje, een bruiloft, een diner of andere chique gelegenheid waarbij de poppy croonersmuziek van Michael Bublé perfect zou passen? Dit is uw kans om 'Bublé' bij u thuis te krijgen zonder de loterij te hebben hoeven winnen. Laat uzelf overtuigen…

Kom in de stemming

Johnny Rosenberg boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Johnny Rosenberg bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Johnny Rosenberg, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Johnny Rosenberg in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Johnny Rosenberg boeken

Wilt u Johnny Rosenberg boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Johnny Rosenberg wilt inhuren.

Johnny Rosenberg boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!