Petit Four boeken?

Petit-Four-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 40 minuten

icon-music

Geluid

Incl. kleine geluidsset

Petit Four boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Petit Four

Petit Four is een akoestische Franstalige band. Petit Four bestaat uit een 3-tal muzikanten zangeres Reny van den Broek, gitarist Hans de Ruijter en bassist Cock Smit.

De band is ontstaan toen Reny tijdens een wandeling in het park na jaren Hans tegenkwam. Met hem had ze op diverse podia gestaan met een aantal Noord-Hollandse coverbands. Reny liep al een tijdje met het idee rond om iets met Franstalige liedjes te doen. Dit idee sprak Hans aan en hij benaderde Cock om dit op contrabas te begeleiden. Al na de eerste repetitie was er een klik, en die is er nog steeds

Boekingen Petit Four

Petit Four speelt op een beschaafd volume bekende liedjes uit de Franstalige top 100 aller tijden. Van Poupée de cire, poupée de son van France Gall naar Je Veux van Zaz. Niet altijd even bekende liedjes, maar wel zeer herkenbaar. Petit Four heeft de afgelopen jaren tientallen optredens gedaan: op feestjes, in cafés, huiskamers, terrassen, restaurants, tuinen en stranden. De band kan geboekt worden voor twee sets van ongeveer veertig minuten.

Kom in de stemming

Petit Four boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Petit Four bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Petit Four, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Petit Four in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Petit Four boeken

Wilt u Petit Four boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Petit Four wilt inhuren.

Petit Four boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!