Rob & John boeken?

rob en john boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Rob & John boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Rob & John

Rob en John houden van u, ook als u lelijk bent!
“Wij spelen enkel liedjes van de groten der aarde: Denny Christiaan, Boney M, Koos, Frans, André, noem maar op . Overal waar wij komen wordt het gezellig. Soms wordt het zelfs al feest tijdens ons optreden!”, aldus Rob en John op Radio Rosetta.
Rob en John leerden elkaar kennen tijdens een talentenjacht op Camping Het Natte Uiltje in Bertele. Robbie Smots als Romantisch Organist, en Johnny Gold als zanger van het feestrepertoire. Samen besloten ze Nederland te veroveren. Er werden mooie pakken gemaakt, Robbie kocht een echt keyboard en John een Rolex.

Al snel diende zich de eerste optredens aan. “De eerste optredens waren natuurlijk geen pretje. Het repertoire was nog niet zo groot en wij hadden wel optredens van een paar uur. Elk nummer werd een keer of zes per avond gespeeld... tja en als die gasten dat dan in de gaten kregen, was het rennen geblazen...
Toen zijn we ook begonnen met meer illectuele liedjes. Engels enzo, liedjes als uma Palomo banko en natuurlijk ook Rock en Roll erbij.”

Boekingen Rob & John

Zij hebben samen 1 doel. Net als Frans in een uitverkocht Ahoy, met een ballet en echte artiesten! Tot die tijd staan ze overal waar ze welkom zijn. Maar weet wat U te wachten staat: Humor, feest en meezingers worden als een waterval over U heen gestort!

Wat in 1997 begon als gelegenheidsduo, behoort inmiddels tot één van de leukste acts in het genre: muziek met een glimlach.

Van dorpscafeetjes tot feesttenten en festivals, van voetbalkantines tot schouwburgen. Op ontelbare plaatsen heeft dit duo een onvergetelijke indruk achtergelaten. Rob en John brengen met hun feestmuziek een sfeer zoals het volgens dit duo zou moeten.

Feesten, dansen, lachen en hossen.

Rob en John zijn ook een echte aanrader voor beurzen of presentaties.

Discografie en mogelijkheden

In 2005 komt de single “ Eén keer in je leve” uit en belandt op nummer 64 in de Mega top 100. In 2006 komt de single met daarop “De rooie rozen medley”en “Als mijn wijf verdwijnt”, deze komt op 72 in de Mega top 100. Beide singles halen het in de top 5 van de feest top 20.

  • Rob en John zijn te boeken als tussen of finaleact van +/-40 minuten
  • Rob en John zijn te boeken als avondvullende act. ( 3x40 min of 2x 60 min)
  • Rob en John zijn te boeken als presentatieduo of speciale optredens.

Rob & John, het leukste feestduo van Nederland.

Kom in de stemming

Rob & John boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Rob & John bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Rob & John, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Rob & John in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Rob & John boeken

Wilt u Rob & John boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Rob & John wilt inhuren.

Rob & John boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!