Robby Lee boeken?

robby lee boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Robby Lee boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Robby Lee

De spontane Brabants/Gelderse zanger Robby Lee heeft voor elk feest zijn gepaste nummers. Hij brak door met twee singles, 'Ik Voel Me Goed' en 'Mijn Zonneschijn', die zowel in Brabant als in Gelderland enorm succesvol waren en bij vele Nederlandstalige radiostations werden gedraaid.

Verder zint Robby Lee nummers van o.a.: Jannes, Jan Smit, André Hazes, René Schuurmans, Wolter Kroes, Frans Bauer en nog veel, veel meer! Ook voor een 70's & 80's disco party heeft Robby Lee geschikte nummers zoals Dann Hartman, The Trammps en Kool & The Gang.

Boekingen Robby Lee

Eind januari 2009 komt Robby Lee met een opmerkelijke nieuwe single! Het nummer 'Eén Gezicht' wordt door kenners getipt als een serieuze kanshebber op een hitnotering. 'Eén Gezicht' werd geschreven en geproduceerd door Pim Schipperheijn en de bijbehorende videoclip gemaakt door Coen van Hoevelaak. Het resultaat mag er zijn! Kortom, voor een goed en betaalbaar optreden van een ras artiest, bent u bij Robby Slee aan het juiste adres!

De Robby Lee drive-in show

De Robby Lee drive-in show is een complete, avondvullende show volop muziek, entertainment, humor en gezelligheid!

De spontane Brabants/Gelderse zanger/deejay Robby Lee is de rode draad tijdens de show en zal naast zijn deejay werk, samen met een tweede top deejay, tevens diverse zang optredens ten gehore brengen. Dat kan als Robby Lee zelf, met keuze in een breed allround Nederlands- en Engelstalig repertoire, maar ook als een grappig typetje, bijvoorbeeld de Oostenrijkse Robbie Slee (Duitstalig) of de Vrolijke Koster (feest)! Het dak gaat eraf!

De gezellige show wordt compleet gemaakt door een strakke licht- en geluidsinstallatie en stijlvolle dj-booth. Bovendien worden er diverse give-aways weggegeven aan het publiek. U komt oren en ogen te kort en zult u geen moment vervelen!

Kortom, voor een goede en betaalbare avondvullende show bent u bij Robby Lee aan het juiste adres!

Kom in de stemming

Robby Lee boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Robby Lee bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Robby Lee, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Robby Lee in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Robby Lee boeken

Wilt u Robby Lee boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Robby Lee wilt inhuren.

Robby Lee boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!