Robin Zijlstra boeken?

robin zijlstra boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 500 personen

Robin Zijlstra boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Robin Zijlstra

Robin Zijlstra is te omschrijven als brutaal, artistiek en muzikaal. Hij heeft zingen, muziek maken en acteren als ongekende passie. Op zeer jonge leeftijd is Robin Zijlstra al veel bezig met muziek. Robin speelt van jongs af aan trompet, piano, gitaar en cello. Toch heeft hij als puber in eerste instantie meer aandacht voor kattenkwaad uithalen, altijd op zoek naar avontuur en nieuwe uitdagingen. School is niet aan Robin Zijlstra besteed. Met name de periode op de middelbare school is voor Robin moeilijk. Muziek wordt daarom steeds belangrijker, als uitlaatklep voor emoties.

Zo begint het schrijven van liedjes na zijn eerste dramatische ervaring op liefdesgebied. Zijn eerste grote liefde maakt het uit, drama alom. Dan blijkt dat leed vaak een ultieme bron van kunst is: hij schrijft zijn eerste nummer. Na een optreden in een klein zaaltje onder begeleiding van een vriend en oudere broer wordt Robin Zijlstra ontdekt door iemand die een boyband wil vormen. Hij sluit zich aan bij de groep Velvet, maar achteraf blijkt dit een ervaring die Robin Zijlstra liever vergeet. Na veel onenigheden, rechtszaken en aanmodderen komt dit avontuur na anderhalf jaar een einde. Toch heeft Robin van deze periode veel geleerd, vooral ais hij erachter gekomen hoe hij het niet wil.

Boekingen Robin Zijlstra

Tijdens zijn MBO studie formeert Robin Zijlstra een bandje met klasgenoten. Een band die een kleine wijziging onderging nadat Robin overstapte naar het HBO. In deze periode wordt Juezz geboren, een samentrekking van de termen blues en jazz. De band schopt het tot de laatste 10 van de Arrow Rock Awards. Hierna valt de band langzaam uit elkaar. Robin besluit zich in te schrijven voor Idols. Dit lijkt hem een perfecte manier om de muziekwereld beter te leren kennen en zo een netwerk op te bouwen in de muziekwereld. Na het behalen van de finale werd Robin tot ieders verbazing in de tweede show al uitgestemd. Zijn grootste fan Irene Moors kan dat niet verkroppen en laat Robin een eigen nummer zingen in het programma ‘Life and Cooking’.

Vervolgens krijgt Robin Zijlstra verschillende aanbiedingen. Toch kiest hij liever zijn eigen weg, omdat hij zich niet op zijn gemak voelt. Naast zijn liefde voor muziek is Robin Zijlstra geinteresseerd in acteren. Hij besluit zich meer te gaan richten op dit vak. Zijn eerste grote rol speelt hij in de jeugdserie Hotnews.nl op Jetix. Ook had hij een gastrol in de serie Grijpstra & de Gier. Robin was te bewonderen in de meest populaire ‘oersoap’ van Nederland: Goede Tijden Slechte Tijden. Hierin speelde hij de rol van (DJ) Milan met verve. Ook het maken van muziek blijft trekken. Robin is vastbesloten om ook op dit gebied nog veel van hem te laten horen.

Kom in de stemming

Robin Zijlstra boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Robin Zijlstra bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Robin Zijlstra, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Robin Zijlstra in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Robin Zijlstra boeken

Wilt u Robin Zijlstra boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Robin Zijlstra wilt inhuren.

Robin Zijlstra boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!