SERA boeken?

SERA-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

SERA boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Sera

Magische momenten vinden plaats wanneer dromen werkelijkheid worden. Stel je voor dat je een onbekende zangeres bent met de ambitie om door te breken. In 2020 besloot SERA uit het Nederlandse Sliedrecht om live covers van populaire liedjes te delen op YouTube, TikTok en Instagram, en dit alles vanuit de vertrouwde omgeving van haar auto. Haar gedurfde keuze werd beloond toen haar interpretaties van Dua Lipa's "IDGAF" en Meghan Trainor's "NO" 's nachts viraal gingen, met honderdduizenden views en een overweldigende toename van volgers.

Verrassingsfeest voor Ronaldo

Een van die volgers bleek niemand minder dan Justin Bieber te zijn. Na het zien van SERA's vertolking van een van zijn nummers tijdens een Instagram Live-sessie, besloot Bieber om samen met haar te zingen. Dit betekende een ware doorbraak voor SERA's carrière. Niet veel later nam de manager van Georgina Rodriguez, de vrouw van voetballer Cristiano Ronaldo, contact met haar op. Binnen de kortste keren bevond SERA zich in een vliegtuig op weg naar een verrassingsfeest voor Ronaldo, waar ze voor het eerst live optrad, slechts enkele meters verwijderd van de wereldberoemde voetballer. Hoewel het overweldigend was, realiseerde SERA zich direct dat dit haar roeping was. "Dit is wat ik de rest van mijn leven wil doen."

Boekingen SERA

Ondanks de snelle groei van haar fanbase behield SERA, een nuchter Nederlands meisje, haar kalmte. Een van haar meest populaire video's, een cover van Tones and I's "Dance Monkey", verzamelde meer dan 30 miljoen views en ontving lovende kritieken. Hierdoor besloot SERA de sprong te wagen naar een professionele zangcarrière. Ze kwam in contact met producer en songwriter Bas van Daalen, bekend van samenwerkingen met Major Lazer, David Guetta en J Balvin, en begaf zich naar zijn studio om haar eigen muziek te schrijven. Met een manager aan haar zijde en een labeldeal met Universal Music, begon SERA aan haar opwindende reis als een opkomende ster in de muziekwereld.

Kom in de stemming

SERA boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 17 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen SERA bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met SERA, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u SERA in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

SERA boeken

Wilt u SERA boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u SERA wilt inhuren.

SERA boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!