Sneeuwkoningin boeken?

Sneeuwkoningin-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Sneeuwkoningin boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Sneeuwkoningin

Wanneer je oog in oog staat, lijkt het alsof de tijd even bevriest. De Sneeuwkoningin: ijskoud, betoverend en vol verassingen!
Een sprookjesactige act met een enorme zingende Sneeuwkoningin.

Boekingen Sneeuwkoningin

Hoor de wind. Een zacht suizen, nee fluiten. Lijkt de wind te zingen? Dan laat de Sneeuwkoningin haar machtige stem weerklinken. In de ijzige kou omarmen haar klanken je als een warm winterdeken en vervullen je met de diepe schoonheid van de winter. Naar keuze met een winter en/of Kerstrepertoire.

Specificaties Sneeuwkoningin

 • Genre: de beste chansons uit het kerst en/of winterrepertoire.
 • Bij te boeken: 2 nimfen die onder haar rok vandaan komen en dansen.
 • Speelruimte: vaste locatie binnen of buiten mogelijk. Speelveld ± 25 m2. Hoogte minimaal 4 mtr. Doorgang om de act te plaatsen minimaal 2½ mtr. hoog en 2,10 mtr. breed.
 • Repertoirelijst is op te vragen. Standaard wordt een winterrepertoire gezongen. Optioneel kan een Kerstrepertoire geboekt worden.
 • Inclusief geluid tot 150 personen. Hiervoor is 1 x 220 volt stroom nodig dicht in de buurt van de speellocatie.
 • Binnen de speeltijd wordt een aantal keren een dans act van 6-7 minuten uitgevoerd.

Sneeuwkoningin boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Sneeuwkoningin bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Sneeuwkoningin, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Sneeuwkoningin in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Sneeuwkoningin boeken

Wilt u Sneeuwkoningin boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Sneeuwkoningin wilt inhuren.

Sneeuwkoningin boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!