Special D boeken?

Special-D-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Special D boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Special D

Dennis Horstmann ging in 2003 moedig op weg om de internationale pop- en dansmarkt te veroveren. De 21-jarige Hamburgse jongen klom naar nummer 13 in de Duitse hitparade met zijn allereerste nummer "Come with Me". Dat was echter pas het begin. De track bereikte vervolgens de Top 10 in Nederland en de UK (nr. 6). Zijn tweede single "Home Alone" zag zijn geluid versterkt worden met breakbeats en zelfs elementen van hiphop. Dat was precies de reden waarom het net zo succesvol was als de eerste single en van Special D. de vallende ster van 2003 maakte. Hij werd niet alleen genomineerd voor een ECHO-award, hij won ook de Nederlandse topmuziektrofee, de TMF Award. als Best International Dance Act. Een nominatie voor de Radio 538-prijs in de categorie 'Beste lied van 2003' volgde. De sympathieke Hamburger, die altijd lijkt te glimlachen, besloot zijn eerste album niet te haasten. Hij werkte bijna een heel jaar aan de tracks en geluiden voordat het af was. Maar niet alleen voor zijn tracks werkt hij in zijn studio in Hamburg. Hij schrijft en produceert liedjes voor andere artiesten, waaronder Dickheadz, DJ Dean, DJ Digress en Brooklyn Bounce. En samen met Wout van Dessel van de Belgische Dance Pop Act Sylver produceerde hij liedjes voor de Bulgarian Popstar Winner.

Boekingen Special D

Al op 13-jarige leeftijd werkte Dennis aan keyboards en piano's. Hij bezette de studio op zijn school voordat hij er uiteindelijk de leiding over kreeg. In 1994 ontdekte hij dansmuziek en pronkte hij met zijn klasgenoten op de draaitafels. Daarnaast speelde hij keyboards en gitaar in een schoolband. Op 15-jarige leeftijd gebruikte hij geld dat hem werd gegeven als bevestigingsgeschenk om de apparatuur te kopen om zijn eigen thuisstudio op te zetten en zette hij de eerste stappen op weg naar het produceren van muziek. Kort daarna merkten Brooklyn Bounce producers Dennis Bohn en Matthias Menck hem op en nodigden hem uit in hun studio. Met “Here I Am” Special maakte D. zijn comeback in 2006. Momenteel werkt hij aan zijn tweede langspeler, die in 2011 uitkomt. Sindsdien kunnen de fans hem ontmoeten op zijn vele DJ Gigs. Meer dan 1000 DJ Sets deed hij de afgelopen vijftien jaar wereldwijd en maakte hem tot een van de meest geboekte DJ's in Europa.

Kom in de stemming

Special D boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Special D bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Special D, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Special D in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Special D boeken

Wilt u Special D boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Special D wilt inhuren.

Special D boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!