Stroopwafel Girl boeken?

stroopwafel girl boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Stroopwafel Girl boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Stroopwafel Girl

Deze stijlvolle hostess gekleed in een Delfts blauw kostuum voorziet uw gasten van overheerlijke stroopwafeltjes. Met deze oer-Hollandse lekkernij verwent zij uw gasten tijdens een koffie- of thee moment, of is zij de perfecte eyecatcher op een Hollandse thema avond. Voor de lekkerste en echt verse stroopwafels hebben wij de beste stroopwafel leverancier, dus het Stroopwafelmeisje kan haar eigen voorraad overheerlijke stroopwafels meenemen.

Hierbij heeft u de keuze uit een breed assortiment aan stroopwafels, groot en klein, stroopwafelkruimels of lolly’s (met optioneel uw logo erin verwerkt). De oer-Hollandse verwennerij in een modern jasje waar uw gasten absoluut van zullen smullen!

Boekingen Stroopwafel Girl

Details Kostuum

  • Er zijn van dit kostuum een roze en een oranje variant beschikbaar in ons assortiment;
  • Er zijn verschillende modellen, die op diverse manieren zijn in te delen of te stylen.

Stroopwafel Girl boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Stroopwafel Girl bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Stroopwafel Girl, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Stroopwafel Girl in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Stroopwafel Girl boeken

Wilt u Stroopwafel Girl boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Stroopwafel Girl wilt inhuren.

Stroopwafel Girl boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!