Studio 100 Band boeken?

studio 100 tv band boeken
icon-clock

Tijdsduur

75 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Studio 100 Band boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Studio 100 Band

De Studio 100 TV Band is een supercoole nieuwe kidsband, die een swingend programma met bekende Studio 100 hits brengt: van Mega Mindy, K3 tot Kabouter Plop,… maar ook andere bekende hits passeren de revue! Kortom een wervelende show voor jong en oud waarbij iedereen voluit kan meezingen, dansen en springen! Sasha Rosen en David Michiels laten zich bijstaan door 4 topmuzikanten.

De Studio 100 TV band is ook te boeken met gasten zoals Piet Piraat, Nienke van het Huis Anubis, Kabouter Klus enz.

David Michiels is bij het grote publiek bekend van zijn rollen in TV series, musicals en films. Zo kennen we hem als vaste acteur uit Familie, Verschoten & Zoon en Sedes & Belli. David vertolkte ook een groot aantal gastrollen in series als onder meer Flikken, Wittekerke, Spring, Costa en Spoed. Ook liefhebbers van musicals zagen David ongetwijfeld al vaak aan het werk, in de Studio 100 musical De 3 Biggetjes bijvoorbeeld, maar ook in Peter Pan, The Hired Man, Ben, Zo mooi zo blond en vele andere…. Daarnaast werkte David ook mee aan de fi lms Madagascar, Wallace & Gromit en Piet Piraat en het Vliegende Schip.

Boekingen Studio 100 Band

Sasha Rosen is al enkele jaren een vaste waarde bij Studio 100. Ook daarnaast heeft zij een indrukwekkend aantal rollen op haar palmares. Zo was ze te zien in onder meer de musicals Grease, Sneeuwwitje, Mamma Mia! en Romeo & Julia. Sasha was ook op het kleine scherm te zien in de serie Spoed en in de bioscoopfi lm K3 en het IJsprinsesje.

Kom in de stemming

Studio 100 Band boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Studio 100 Band bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Studio 100 Band, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Studio 100 Band in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Studio 100 Band boeken

Wilt u Studio 100 Band boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Studio 100 Band wilt inhuren.

Studio 100 Band boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!