The Eagles Tribute Band boeken?

the eagles tribute band boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 50 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

The Eagles Tribute Band boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The Eagles Tribute Band

De Eagles tribute band is ontstaan uit de countryband Desperado, een van Nederlands bekendste country Rock-bands. Deze formatie speelde al samen met vele grootheden uit de countrywereld, zoals Kenny Rogers en Don Williams, die al spraken over een “Hell of a Band”. De naam Desperado is vernoemd naar een nummer van The Eagles (Desperado). Dat er een grote voorliefde bestond voor The Eagles werd toen meteen wel aangetoond. Na jarenlang nummers van The Eagles te coveren en grote artiesten daarbij te begeleiden op de grotere festivals in binnen- en buitenland, werd in 2004 besloten een serieuze tribute band van The Eagles op te zetten. De band werd daartoe uitgebreid met twee extra top zangers: Wim v.d. Vliert en Jan Buis. Meteen werd ook een cd met nummers van The Eagles opgenomen met als titel “Talking to the Moon”.

Het bewijs van kwaliteit werd meteen duidelijk door dit huzarenstukje. Wat de toegevoegde zangers betreft: Wim v.d. Vliert, een van de meeste bekende countryzangers van Nederland, spelend in Cash Of Delivery, waar ook Ilse de Lange lange tijd aan zijn zijde stond.

Groten der aarde

Jan Buis toerde als zanger/gitarist 12 jaar lang met André Hazes. Als bandleider van de band Hollywood Boulevard begeleidt hij nog steeds de “groten der aarde”. Het meewerken in de The Eagles Tribute Band wordt door deze twee zangers altijd nog ervaren als één van hun favoriete uitstapjes, naast alle andere muzikale hoogtepunten.
Door deze top band met uitstekende muzikanten en drie geweldige zangers (v.d. Vliert, Buis en natuurlijk de Deperado-leadzanger Humphrey Wenas) zal het podium zowel letterlijk als figuurlijk gevuld zijn met heel veel KWALITEIT. Dit wordt echt genieten!

Boekingen The Eagles Tribute Band

2 november 2004, Leon Priest van de band Desperado zet een show in elkaar voor het jaarlijkse festival “De Starriders Show” te kaatsheuvel, dat jaarlijks zo’n 2000 bezoekers trekt. Dit blijkt bij het publiek zo goed aan te slaan dat een vervolg niet uit kon blijven. Een band van 8 personen werd door hem geformeerd. Inclusief 3 top zangers uit de Nederlandse Country en pop scene.

Kom in de stemming

The Eagles Tribute Band boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The Eagles Tribute Band bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The Eagles Tribute Band, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The Eagles Tribute Band in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The Eagles Tribute Band boeken

Wilt u The Eagles Tribute Band boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The Eagles Tribute Band wilt inhuren.

The Eagles Tribute Band boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!