The Exclusive Strings boeken?

The-Exclusive-Strings-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

The Exclusive Strings boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The Exclusive Strings

The Exclusive Strings is opgericht in 2006, niet als een one-hit wonder maar als een unieke sterke combinatie van muziek, hedendaagse mode en verfijnd entertainment. Een concept dat overleefde door kwaliteit en consistentie te bieden. De oprichter en inspiratie achter The Exclusive Strings is de beroemde componist en arrangeur Jan Ceulemans, afgestudeerd aan het Koninklijk Muziekconservatorium in Brussel. Hij werkte met meer dan 350 artiesten en dirigeert het beroemde Belgische showorkest “Heverband”. Zijn ervaring doorkruist het hele spectrum van muzikale smaak, van pop tot highbrow. Hij begrijpt als geen ander wat het publiek wil horen en zien. Zijn liefde en drive voor zijn "geesteskind".

The Exclusive Strings exclusieve optredens

The Exclusive Electric Strings is onuitputtelijk, aanstekelijk en weerspiegeld in zowel het kwartet als in het hele team, de sleutel tot succes! In de afgelopen tien jaar hebben deze prachtige The Exclusive Strings spannende repertoires gespeeld in shows voor exclusief publiek over de hele wereld, van Dubai tot Monaco, Amsterdam tot Biarritz. Of het nu gaat om hartkloppingen of het publiek laten springen. Onze mooie en getalenteerde jonge artiesten studeerden aan de belangrijkste conservatoria. Ze onderscheiden zich door hun professionaliteit, toewijding en ongebreidelde passie. Je moet het kwartet live bekijken om de spanning te ervaren.

Let it Storm

The Exclusive Strings zullen uw evenement onvergetelijk maken met hun gloednieuwe show … "Let it storm"! "Let it Storm" is onze meest opwindende en dynamische show ooit. Het brengt gegarandeerd een Wow-factor naar uw evenement en laat uw gasten met blijvende herinneringen achter. Vier nationaliteiten, vier verschillende achtergronden, een openbaring. Een duidelijk thema loopt continu als het belangrijkste 'akkoord' in de uitvoeringen van The Exclusive Strings ': hun concerten zijn een subtiele weergave van culturen, meesterlijk met elkaar verweven.

Boekingen The Exclusive Strings

Vanaf het openingsnummer tot de grote finale zullen The Exclusive Strings het publiek boeien met een aanstekelijke muzikale cocktail van klassiek en knal. Hun majestueuze popversie van 'Eine kleine Nachtmusik' zou zelfs Mozart tot een fan maken! Het wereldberoemde ‘Czardas’ biedt het perfecte gelegenheid voor dit strijkkwartet om hun ongelooflijke technische vaardigheid te laten zien, en hun ‘Rock & Roll-medley’ is zo boeiend dat het alle de poging van het publiek om gewoon op hun stoel te blijven zitten. 'Fiesta medley' zorgt voor de muzikale climax, een perfect passend toegiftnummer.

Kom in de stemming

The Exclusive Strings boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The Exclusive Strings bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The Exclusive Strings, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The Exclusive Strings in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The Exclusive Strings boeken

Wilt u The Exclusive Strings boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The Exclusive Strings wilt inhuren.

The Exclusive Strings boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!