Stringcats boeken?

stringcats boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Stringcats boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Stringcats

Stringcats is een spetterende en swingende openingsact met temperamentvolle violistes. Zij spelen verrassend, opzwepend en vertrouwd repertoire met invloeden uit de hele wereld. De violistes zijn van internationaal niveau en geven deze act een werelds karakter. Van klassieke muziek in hippe jas, tot filmmuziek, wereldhits met global grooves en dance!

De werelds swingende openingsshow van Stringcats bestaat uit twee fantastische, swingende, jonge en knappe violistes uit Cuba, Korea en Spanje. Deze bijzondere violisten act/show is zeer geschikt als openingsact of slotact tijdens een bedrijfsevenement.

Boekingen Stringcats

Swingend, herkenbaar repertoire van hip klassiek naar global hits. Deze conservatorium geschoolde violistes brengen het repertoire in 15 minuten van hippe klassieke muziek via herkenbare filmtunes naar wereldhits met een global touch. De show van Stringcats biedt voor elk wat wils mede door het interactieve karakter!

Geschikt voor vele gezelschappen van kleine sitdown groepen tot grootschalige evenementen.

Kom in de stemming

Stringcats boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Stringcats bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Stringcats, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Stringcats in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Stringcats boeken

Wilt u Stringcats boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Stringcats wilt inhuren.

Stringcats boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!