The Good Fellows boeken?

icon-clock

Tijdsduur

3 x 50 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 500 personen

The Good Fellows boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The Good Fellows

Twee jaar geleden kwamen Dennis Haverlag en Joop Tertaas elkaar tegen tijdens een talentenjacht. Hoewel de één half zo oud is als de ander was er direct een klik tussen beide heren. Gemeenschappelijke deler is de liefde voor het repertoire van de Crooners uit de jaren 50 en 60 zoals Frank Sinatra en Dean Martin.

Kort na hun eerste ontmoeting spraken beiden de wens uit om op te treden met een Bigband. Kort daarna haakte Martin Warmerdam hierbij aan en al snel was het idee om een Nederlandse Rat Pack op te richten. Omdat dromen er zijn om na te jagen presenteren we ‘The Good Fellows’. Met een swingende 18 koppige Bigband zullen zij tezamen met Ingrid Simons en Dave Groenendijk een spectaculaire show neer zetten.

Boekingen The Good Fellows

Een avond gevuld met geweldige muziek, dans en humor uit een tijd dat mannen nog “gentleman” waren vergezeld door een stijlvolle dame.

Kom in de stemming

The Good Fellows boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The Good Fellows bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The Good Fellows, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The Good Fellows in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The Good Fellows boeken

Wilt u The Good Fellows boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The Good Fellows wilt inhuren.

The Good Fellows boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!