Tiny Little Big Band boeken?

Tiny-Little-Bigband-boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 40 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 150 personen

Tiny Little Bigband boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Tiny Little Bigband

De band bestaat uit leadzanger Franklin Brown, bekend van zijn deelname aan het songfestival, pianist Pieter van Santen, contrabassist Bas Schneider en drummer Rene Winter. Al sinds het ontstaan van de band beheerst de Tiny Little Big Band de juiste combinatie van repertoire, onberispelijke uitstraling en entertainment van het hoogste niveau. Daarom zijn ze regelmatig te vinden op plekken als het Amstel Hotel, Huis Ter Duin en andere toplocaties.

Voor iedere gelegenheid te boeken

Het repertoire bestaat uit klassieke jazznummers van oa. Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis jr. Maar ook swingende dansbare versies van moderne songs in een geheel eigen jasje gestoken. Dat afgewisseld met sfeervolle ballads maakt dat de band geschikt is voor elke gelegenheid en locatie. Of het nu een stijlvol diner is, een bruiloft of een spetterend bedrijfsfeest, de TinyLittleBigBand zorgt voor de juiste ambiance. De TinyLittleBigBand treedt op in verschillende samenstellingen en is daardoor geschikt voor elk denkbaar evenement. Ze zijn te boeken als viermans combo, als compacte bigband met een blazerssectie, maar ook met gastzangers/zangeressen zoals bv. Karin Bloemen of de Triolettes.

Boekingen Tiny Little Bigband

De Tiny Little Bigband heeft al op vele honderden galadiners, bruiloften, recepties, festivals, huiskamerconcerten, bedrijfsevenementen, premières, theater-, radio- en televisieprogramma’s mogen optreden

Kom in de stemming

Tiny Little Big Band boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Tiny Little Bigband bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Tiny Little Bigband, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Tiny Little Bigband in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Tiny Little Bigband boeken

Wilt u Tiny Little Bigband boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Tiny Little Bigband wilt inhuren.

Tiny Little Bigband boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!