The Neil Diamond Project boeken

The-Neil-Diamond-Tribute-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

The Neil Diamond Project boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The Neil Diamond Project

The Neil Diamond Project is een tribute van Neil Diamond met Georges Lotze als frontman. Hij gooide hoge ogen bij “The Voice Senior“ met zijn schitterende vertolkingen van Neil Diamond waarbij publiek en jury unaniem lovend en enthousiast waren!

Georges Lotze boeken

Begeleidt door zijn 10-koppige fantastische band zingt hij het meest bekende repertoire van Neil Diamond en zijn zij sinds 2020 niet meer weg te denken uit de Nederlandse theaters met hun tours door heel Nederland. Met bekende hits als o.a. “I am I Said” , “Song, sung blue”, “September Morn en niet te vergeten “Sweet Caroline” en natuurlijk nog veel meer klassiekers!

Boekingen The Neil Diamond Project

2023 begint de groep met een nieuw avontuur, zij zijn namelijk te zien in het tweede seizoen van The Tribute – Battle of the bands. Zullen zij hun doel bereiken en op 22 april aanstaande onderdeel zijn van de show in de Ziggo Dome? Volg het vanaf 7 januari elke zaterdag om 20.00 uur op SBS6!

Kom in de stemming

The Neil Diamond Project boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
748 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The Neil Diamond Project bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The Neil Diamond Project, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The Neil Diamond Project in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The Neil Diamond Project boeken

Wilt u The Neil Diamond Project boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The Neil Diamond Project wilt inhuren.

The Neil Diamond Project boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!