The Spice Daddies boeken?

the spice daddies boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 40 minuten

icon-music

Geluid

Akoestisch onversterkt

The Spice Daddies boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The Spice Daddies

Deze pittige pappa's geven uw feest of evenement extra smaak met prikkelende muziek. The Spice Daddies spelen en zingen Spaans, Italiaans, Latin, Tex-Mex, Country en een groot repertoire van pakkende popliedjes en swing jazz evergreens. De muzikanten beschikken over veel artistieke en intellectuele bagage. Ze zijn aangenaam aanwezig in alert contact met het publiek.

Willem Hendrikse:
Gitaar en zang, bajo sexto, banjo en guitarron.

Kok de Koning:
Diatonische accordeon en zang, bajo sexto en tresgitaar.

Jeroen Koning:
Contrabas en zang.

Repertoire:
Spaans, Italiaans, Latin, Caribisch, Tex-Mex, Country, Retro Pop & Swing Jazz Evergreens.

Inzetbaarheid:
Feesten, bedrijfsfeesten, internationale gezelschappen, culturele evenementen, restaurants et cetera.

Boekingen The Spice Daddies

Vanuit de basisbezetting met gitaar en accordeon kan gewisseld worden naar andere instrumenten zoals bajo sexto, guitarron, mandoline, banjo en Cubaanse tres. All-round maar ook voor één specifieke stijl bijvoorbeeld Tex-Mex, Country en Bluegrass, Mexicaans, Latijns-Amerikaans of Italiaans.

Met een extra muzikant erbij kunnen The Spice Daddies als trio worden ingezet voor achtergrond- en/of feestrepertoire.

The Spice Daddies boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The Spice Daddies bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The Spice Daddies, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The Spice Daddies in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The Spice Daddies boeken

Wilt u The Spice Daddies boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The Spice Daddies wilt inhuren.

The Spice Daddies boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!