The Viper boeken?

Dj-The-Viper-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

The Viper boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The Viper

Melvin Pelupessy is het grootste deel van zijn leven verslaafd geweest aan muziek, waardoor hij in de jaren 90 een carrière als producer en DJ begon. In de loop der jaren heeft The Viper op veel gerenommeerde dance-labels uitgebracht, waarbij hij zijn sound perfectioneerde, voordat hij zijn thuis vond bij Neophyte Records in 2011

Enorme vooraard Hits

De muziek van The Viper is energiek en hij heeft tijdens zijn carrière een enorme voorraad hits opgebouwd. Tracks als "Come As One", "Bulletproof", "Coming Home", "Raging in the Dancehall" beginnen pas aan de oppervlakte te komen als het gaat om zijn discografie. Naast talloze solo-producties en samenwerkingen heeft The Viper enkele van de meest geliefde remixen en bootlegs in de harddansscene uitgebracht

Boekingen The Viper

Zijn uitgebreide geschiedenis reikt tot ver buiten de studio, want hij draait voor menigten over de hele wereld, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Rusland, Italië en Australië. Het is in zijn thuisland Nederland waar de hoogtepunten zich blijven opstapelen. Zijn geweldige vaardigheden achter de decks zijn waargenomen op feesten zoals Qlimax, Defqon.1 Festival, Decibel Outdoor Festival, Dance Valley en Thunderdome om er maar een paar te noemen

Van Hardcore tot Freestyle

2015 wordt een veelbelovend jaar voor The Viper, dat begon met zijn aankondiging resident van Pussy Lounge. Verwacht in de nabije toekomst veel van deze legendarische producer, want hij verlegt de grenzen van de Hardcore- en Freestyle-scènes tot het uiterste.

Kom in de stemming

The Viper boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The Viper bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The Viper , om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The Viper in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The Viper boeken

Wilt u The Viper boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The Viper wilt inhuren.

The Viper boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!