Dj Norman boeken?

dj norman boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Norman boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dj Norman

Dj Norman draait al heel wat jaren op uiteenlopende podia in binnen- en buitenland. Ook als producer heeft Norman vele hits op zijn naam staan. Vanaf 1992 draait en produceert hij. Dj Norman heeft verschillende remixen onder zijn pseudoniemen gereleased. Waaronder 'Plastic Dreams' voor Jaydee (2010) onder de naam Housebangerz. En onder Dj Norman een remix voor Kane - Can you handle me. (2000)

"Kom tie dan" met The Darkraver is z'n grootste hit geweest met een notering in de top 40 op nummer 2. Ook heeft Norman 14 jaar een radioshow gepresenteerd op Fresh FM. In deze show behandelde Norman samen met Darkraver & Gizmo de nieuwste en heetste releases. Vanaf 2012 tot 2017 heeft Norman gedraaid als dj voor Freestyle Maniacs. Met dit project volgde het ene succes het andere succes op. Onder andere een officiële remix voor 2 Brothers on the 4th Floor - Never Alone! was een wapenfeit...

Boekingen Dj Norman

Maar Norman wilde meer... Na 5 jaar vond Norman het mooi geweest en stopte hij bij Freestyle Maniacs. Direct daarna was hij weer aan zijn solo carriere gaan werken en werd hij ook A&R manager voor de labels Baby's Back & Kobbra van Combined Music. Ondertussen heeft Norman sinds 2018 weer veel tracks geproduceerd. Waaronder samen met Billy the Kit de remix voor T-Spoon - No time 2 waste. Deze remix heeft 4 weken op nummer 1 gestaan in de Hardstyle.com Freestyle chart.

Wil je Dj Norman op je festival, club of privéfeest? Dit feestbeest knalt van het begin tot het eind. Een mix van pompende EDM beats, hardstyle, freestyle en invloeden van de 90's rave periode komen allemaal aan bod in z'n set. Zijn nieuwste release is de remix van 2 Brothers on the 4th Floor 'Come Take My Hand' een samenwerking met Billy the Kit en Housewerk.

Kom in de stemming

Dj Norman boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dj Norman bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dj Norman, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dj Norman in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dj Norman boeken

Wilt u Dj Norman boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dj Norman wilt inhuren.

Dj Norman boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!