Thomas Berge boeken?

Thomas-Berge-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 250 personen

Thomas Berge boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Thomas Berge

Wie rekent, kan in de war raken. Thomas Berge (artiestennaam van Chiel Ottink) is geboren in 1990, maar staat toch al bijna vijftien jaar op de Nederlandse podia. Dat heb je als je op je twaalfde begint. Als scholier stond hij al in het spotlicht bij theatergroepen en kinderkoren, maar zodra zijn eerste single in 2002 een succes werd, was het hek van de dam. Hij sleepte als vijftienjarige de aanmoedigingsprijs de Zilveren Harp in de wacht, hij trad met De Toppers op in de Amsterdam Arena en stond meerdere malen voor zijn eigen publiek in een uitverkochte Heineken Music Hall. Ook had Thomas zijn eigen realitysoap op tv en zagen miljoenen kijkers hem in het tv-evenement ‘The Passion’. Nadat hij in het programma ‘De beste zangers van Nederland’ het Gordon-succes ‘Kon ik maar even bij je zijn’ had vertolkt, raadde Gordon hem aan om dit nummer zelf ook uit te brengen. Een stap met grote gevolgen, want het leverde Thomas Berge zijn eerste nummer één hit op.

Teksten hebben nu een diepere laag

Hij is veranderd, vindt hij zelf. Thomas Berge blijkt niet meer de jongen die vrijblijvend in de wereld stond, maar is nu vooral de man die leeft voor zijn vriendin en zijn zoontje. ,,Dat hoor je terug in de liedjes die ik schrijf. Het optimisme van vroeger is gebleven, maar mijn teksten hebben nu een diepere laag.’’

Ontwikkeld als artiest en muzikant

Thomas Berge heeft zich uiteraard ontwikkeld als artiest en muzikant nadat hij als kind al zijn eerste stappen op de Nederlandse podia zette. Enkele jaren geleden legde hij zich toe op het schrijven van eigen songs. Een logische stap, na jaren lang zijn stem te hebben uitgeleend aan teksten en liedjes van andere componisten en auteurs. Thomas Berge is niet enkel zelfvoorzienend in zijn repertoire, ook andere artiesten maken graag gebruik van zijn gave als auteur en componist. Zo heeft Thomas Berge een aandeel in de hit “Leef!” van Andre Hazes Junior. ,,Ik heb een hele brede smaak. Van popklassiekers tot rock, van hiphop tot soul en mooie luisterliedjes.’’ Vraag hem niet naar idolen. ,,Ik ben te nuchter om een poster van een artiest op mijn kamer te hangen, maar ik heb wél voorbeelden in het vak.’’

Bij Berge was nooit een spoor van twijfel om voor een zangloopbaan te kiezen. Het vak past bij hem omdat hij graag emoties bij mensen los te maakt. En toch heeft het artiestenbestaan ook een zware wissel op hem zelf getrokken. Hij verdrong zijn eenzaamheid door te vluchten in drank en drugs, maar die periode ligt definitief ver achter hem. Als jonge vader zoekt Thomas zijn geluk nu meer in huiselijke kring. In de songs die hij nu schrijft hoor je terug dat hij nu anders in het leven staat. ,,Ik ben nog altijd een spontane geest, maar het vrijblijvende is eraf. Met een vaste relatie krijgt alles een steviger basis en proef je veel intenser van de liefde. En als je vader bent, voel je een verantwoordelijkheid voor je kind en de wereld van morgen. Dat vertaalt zich in mijn liedjes.’’

Boekingen Thomas Berge

“Beter Bij Mij” is de titel van de nieuwe single die op 15 april 2016 verscheen op Dino Music en is daarmee de eerste single van Berge op het zeer actieve label welke ook artiesten als André Hazes Jr., Jeroen van der Boom, Frans Duijts en Wolter Kroes vertegenwoordigt.
Thomas Berge boeken voor een optreden? Thomas Berge is te boeken voor een optreden op uw event of prive feest. In een 30 minuten durende act komen alle hits uit de afgelopen jaren voorbij.

Kom in de stemming

Thomas Berge boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Thomas Berge bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Thomas Berge, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Thomas Berge in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Thomas Berge boeken

Wilt u Thomas Berge boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Thomas Berge wilt inhuren.

Thomas Berge boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!