Tina Cousins boeken?

tina cousins boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Tina Cousins boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Tina Cousins

Tina Cousins ​​begon als fotomodel. Ze trad op in een Rolling Stones video toen ze 20 jaar oud was. Het keerpunt in haar carrière was een grote modeshow waarin ze een afgelaste zangeres verving. Een lokale platenmaatschappij sloot een deal met Tina en brachten haar naar PWL-studio's waar ze begon te werken met de producer Pete Waterman (ook bekend van Steps' songs) en componisten als Karl Twigg en Mark Topham. "Als je klaar bent met modelleren, denkt iedereen dat het niet echt jouw stem op de plaat is. Eerst moest ik mensen ervan overtuigen dat ik echt kan zingen", legde ze uit.

Boekingen Tina Cousins

Haar eerste single "Killin' Time" werd uitgebracht in 1997 en was een hit in heel Europa (78e in MTV's beste dansvideo's aller tijden in 1998, nummer 15 in het VK). De volgende single getiteld "Angel" was niet zo succesvol als "Killin' Time", maar de echte doorbraak was met SASH!'s single "Mysterious Times" waarvan Tina altijd zal worden herinnerd. De track was zowel te zien in haar eerste album "Killing Time" als in de SASH! "Life Goes On" album.

Zelfs als ze eerst niet alleen de stem van SASH! wilde worden besloot ze uiteindelijk om nog een single op te nemen in samenwerking met SASH!: "Just Around The Hill"

Kom in de stemming

Tina Cousins boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Tina Cousins bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Tina Cousins, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Tina Cousins in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Tina Cousins boeken

Wilt u Tina Cousins boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Tina Cousins wilt inhuren.

Tina Cousins boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!