Tokyo Rooz boeken?

tokyo rooz boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Tokyo Rooz boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Tokyo Rooz

Tokyo Rooz is een countryduo bestaande uit Ron Lieberton en zijn vrouw Henny Kalalo, geen onbekende namen in de muziekbranche. Henny werd geboren in Indonisië en verhuisde in 1965 naar Limburg. Haar vader was een groot bewonderaar van Jim Reeves, Buck Owens, Skeeter Davis en andere countrygrootheden. Henny zong graag met de plaatjes mee en kwam terecht in allerlei orkestjes. Zo was ze zangeres bij de Goldwings en vervolgens zangeres bij de band Crossroad. Bij de band Crossroad viel Ron Lieberton in als bassist en al snel ontstond er een harmonie die al snel meer dan alleen muzikaal werd.

Ron had op dat moment al een uitgebreide muzikale carrière achter de rug. Hij speelde bij Long Tall Earny & The Shakers, The Liberators en Vandale, oogstte internationale successen met Zinatra en was lid van de Schintaler. Hij studeerde klassiek piano, kreeg basgitaar les van de bassist van Don McLean en deed een conservatoriumopleiding. Na zijn Zinatra-periode werkte Ron als assistent technicus en technicus in de Wissel-oordstudio's in Hilversum en vervolgens in Weert in de Telstarstudio's van 1992 tot 2009. Hierna bouwde Ron zijn eigen studio in Schalbruch, de meest westelijke plaats van Duitsland op de grens met Susteren.

Boekingen Tokyo Rooz

Ron en Henny treden op als duo en hebben grote successen met de countrymedleys in Duitsland. Zo mocht het duo in maart 2016 de Fachmedienpreis 2016 als beste internationale countryduo in ontvangst nemen. Ook Nederland en België lopen nu warm voor Tokyo Rooz. Tokyo Rooz beschikt over een gevarieerde setlist met bekende nummers uit de jaren 60, 70 en 80 die ze in een eigen jasje hebben gestoken. 'Jambalaya', 'Send me the pillow you dream of', 'Blanket on the ground', het zijn maar drie van de vele evergreens die opnieuw tot leven komen dankzij het zangduo Tokyo Rooz. Het optreden begint met een pakkende versie van "Bad moon rising", waarna Henny en Ron de aandacht vast houden tot de laatste noot van hun optreden.

Hun eerste album: Wildflowers - Tokyo Rooz is opgenomen in hun eigen studio in Schalbruch, met medewerking van een keur aan bekende Nederlandse countrymusici, Joost van Es (viool), Dick van Altena (akoestische gitaar) en een begeleidende band bestaande uit: Ronald Jeurissen (slagwerk), Otto Tuasuun (gitaar), Johan Janssen (pedaalsteelgitaar) en Richard Visser (toetsen). Met deze samenstelling willen ze, naast het optreden als duo, ook gaan optreden.

Kom in de stemming

Tokyo Rooz boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Tokyo Rooz bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Tokyo Rooz, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Tokyo Rooz in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Tokyo Rooz boeken

Wilt u Tokyo Rooz boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Tokyo Rooz wilt inhuren.

Tokyo Rooz boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!