Tunebased boeken

Tunebased-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Exclusief

Tunebased boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Tunebased

Deze spontane energieke gozer is niet achter de draaitafels weg te slaan met zijn unieke mix van de dikste (tech)house & disco classics van nu én vroeger. Aan ervaring ontbreekt het niet. Zo staat TUNEBASED in Nederland op diverse festivals en clubs zoals Studio Tilburg, CUE Breda, Club Rodenburg, Marktkantine Amsterdam, Beachclub Bloomingdale, Herrie met Gerrie, Huiskantine Rotterdam, Drie Gezusters Nijmegen etc. Ook internationaal heeft hij ervaring bij Club Vida Albufeira (Portugal) + Unlimited Events, Ibiza Beachclub Garbi en diverse clubs in Praag zoals Club Duplex Prague.

Boekingen Tunebased

Voor het ontstaan van zijn artiestennaam, gaan we net als zijn muziek, terug in de tijd. Terug naar het kleine boerendorp Beesd waar hij geboren en getogen is. Geïnspireerd door tunes uit het verleden en heden, merkte Teun dat zijn passie bij muziek lag. Hieruit ontstond TUNEBASED, namelijk Teun uit Beesd. Dichtbij jezelf blijven in combinatie met heerlijk tunes en grote aandacht voor smaak van het publiek, is volgens hem de garantie om het publiek voor zich te winnen.

Het is past echt feest met TUNEBASED 🙂

Kom in de stemming

Tunebased boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Tunebased bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Tunebased, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Tunebased in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Tunebased boeken

Wilt u Tunebased boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Tunebased wilt inhuren.

Tunebased boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!