Rugged boeken?

Rugged-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Rugged boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Rugged

It’s RUGGED Baby! Twee DJ's en één MC, opgericht in 2013. Ze staan bekend om hun energieke shows en electic stijl van draaien, waarbij Hiphop, R&B, Dancehall, Moombahton, House, Top-40 en Kuduro naadloos samengaan. RUGGED weet precies wat ze moeten spelen voor hun publiek en ze bewijzen bij elke show dat ze weten hoe ze een feestje moeten maken.

Wereldwijd support

Sinds 2017 zijn ze officieel onderdeel van "Rebel Yard", de managementtak van The Partysquad. RUGGED produceren hun eigen muziek, ondersteund zowel nationaal als internationaal door acts als Major Lazer, Diplo, Hardwell, The Partysquad, Freddy Moreira, Dirtcaps, Gio, SFB, F1rstmen en Keizer en zijn zeer vaak gedraaid op radio stations als SLAM! FM, FunX en BBC Radio 1.

Boekingen Rugged

De afgelopen tijd waren ze gezegend om op veel geweldige plaatsen op te treden, waaronder Mysteryland, Latin Village Festival, Solar Festival, Totally Summer, 7th Sunday Festival, Urban Music Festival, Jimmy Woo, Villa Thalia en in The Supperclub (Amsterdam) tijdens de officiële “Boy Meets World Tour” OVO-night door Drake. RUGGED heeft heel wat in petto!

Kom in de stemming

Rugged boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Rugged bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Rugged, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Rugged in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Rugged boeken

Wilt u Rugged boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Rugged wilt inhuren.

Rugged boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!