Turbo Team boeken?

Turbo-Team-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Turbo Team boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Turbo Team

Koen en Jimmy, beter bekend als het TURBO-TEAM, zijn het meest opvallende duo dat je ooit hebt gezien. Koen met een stem zo diep als de Marianentrog en Jimmy als echte showman. Dit chaotisch creatieve duo regisseert al hun clips zelf, lijdt aan chronisch tijdtekort en heeft als hobby om de schuld bij hun management neer te leggen.

Boekingen Turbo Team

Samen zijn Koen en Jimmy een onverslaanbaar duo dat garant staat voor een show vol plezier, humor en natuurlijk fantastische muziek. Met hits als “We Gaan Voor Die Kater”, “Brabant” en “Bob Gepakt” weten ze zelfs je tante in beweging te krijgen. TURBO-TEAM is meer dan alleen een zangduo. Het zijn echte showmannen die het publiek meenemen op een onvergetelijke reis. Met hun unieke mix van muzikaliteit en charme weten ze elk publiek voor zich te winnen. Dus als je klaar bent voor een show op standje Tuuurrrbbooooooo, dan zijn Koen en Jimmy de mannen voor jou!

Boekingen Turbo Team

Koen, geboren met een microfoon in zijn handen heeft een stemgeluid dat de harten van alle aanwezigen laat smelten. Deze klinkt al door menig microfoon en op menig frequentie. Zijn liefde voor muziek heeft hij uitgebreid met het draaien op feestjes en doet dit al jaren samen met Jimmy. Toen het geniale idee kwam om samen een plaat te gaan maken, ging het roer om!

Optreden Turbo Team

Een paar zanglessen en een nieuw pakkie hebben ervoor gezorgd dat dé feestact is geboren! Jimmy voorziet in zijn dagelijks leven heel Nederland van friet en frikandellen (lekker!). Sinds 12 jarige leeftijd heb je hem al kunnen spotten op feestjes als DJ. Al van kleins af aan mee met de drive in show van de familie en sinds dien niet meer weg te slaan uit de evenementenwereld. Deze tijgernootverslaafde bom energie krijgt altijd heel het publiek met zich mee.

Kom in de stemming

Turbo Team boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 18 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Turbo Team bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Turbo Team, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Turbo Team in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Turbo Team boeken

Wilt u Turbo Team boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Turbo Team wilt inhuren.

Turbo Team boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!