UB40 Tribute Johnny2Bad boeken?

ub40 tribute johnny2bad boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

UB40 Tribute Johnny2Bad boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie UB40 Tribute Johnny2Bad

Johnny2bad (UB40) voert de muziek van de Britse Reggae-sterren UB40. Met hun fantastische live shows spelen ze voor het publiek in binnen en buitenland.

Ze presenteren een ongeëvenaard eerbetoon aan een van de grootste Reggae bands uit het Verenigd Koninkrijk. De show bestaat uit maximaal twee uur klassieke UB40 nummers volledig live.

Johnny2bad is inmiddels bekend bij het grote publiek en treed veel op in Groot-Brittannië maar ook heel veel in Europa, met de festivals en theatervoorstellingen in Nederland, België en Polen is bekend erg gewild onder het publiek.

Boekingen UB40 Tribute Johnny2Bad

Absoluut een zeer goede band. Met deze band heeft u een top show op het podium staan! Het showelement op het podium van de mannen is spectaculair, van de eerste toon tot aan de laatste klopt letterlijk alles. De beste hits staan in het repertoire.

De show bevat alle hits van de legendarische UB40, zoals Kingston Town, Red Red Wine, Can't Help Falling in Love, Homely Girl en Rat in the Kitchen. Wie houdt niet van deze klassiekers?

En natuurlijk de onbekendere nummers komen in de liveshow absoluut naar voren. Niet één show is hetzelfde!

Kom in de stemming

UB40 Tribute Johnny2Bad boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen UB40 Tribute Johnny2Bad bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met UB40 Tribute Johnny2Bad, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u UB40 Tribute Johnny2Bad in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

UB40 Tribute Johnny2Bad boeken

Wilt u UB40 Tribute Johnny2Bad boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u UB40 Tribute Johnny2Bad wilt inhuren.

UB40 Tribute Johnny2Bad boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!