Unwind boeken?

unwind boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 100 personen

Unwind boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Unwind

Undwind is niet alleen een duo, maar ook een 2-persoons band. Ze spelen zelf alle instrumenten in en maken zo met z'n tweeën het geluid van een hele band. Zo heb je het gevoel en geluid van een band en het formaat van een duo.

Daarnaast kan Unwind ook nog als duo tussen het publiek door lopen of als ontvangst act worden ingezet. En om het pakket compleet te maken, kunnen ze ook zelf als pauze Dj draaien. Met Unwind heb je een akoestisch duo, een band en een pauze Dj ineen. Een completer pakket ga je nergens anders vinden. En zeker niet van deze kwaliteit.

Boekingen Unwind

Unwind heeft een herkenbaar eigen geluid. De soulvolle vocalen, solide arrangementen (met akoestische gitaar en loopsampler) en het brede dansbare repertoire, maken van Unwind een veelgevraagde act. Een act die zowel in een intieme setting als op grotere feesten tot zijn recht komt.

Daarnaast is er de mogelijkheid je evenement af te sluiten met een swingende disco-act 'Disco Diva'. Zangeres Hanneke zingt, gekleed in glitterjurk, bekende disco- en danceclassics en daagt ook het publiek uit om hun 'boogie shoes' aan te trekken. Reken maar dat niemand stil kan blijven staan!

Unwind 'On The Move'

Een mobiele akoestische act waarbij de zangeres en gitarist bewegen tussen het publiek en zo zorgen voor heerlijke ongedwongen sfeer tijdens jullie borrel. Perfect voor bijvoorbeeld het creëren van een festival sfeertje.

Er wordt maximaal 3 sets van 35 minuten gespeeld binnen max 5 uur tijd
Inclusief een kleine draadloze mobiele geluidsversterking op accu

Unwind 'Pop & Party'

Unwind speelt live versterkt tijdens een avond moderne pophits en feestelijke muziek. Ideaal voor een sfeervolle feestavond.

Er worden maximaal 3 sets van 45 minuten live muziek gemaakt binnen max 5 uur tijd
De pauze muziek wordt door de opdrachtgever verzorgd, tegen meerprijs is het mogelijk dit uit te breiden met een DJ-service, zie ‘Unwind de Luxe’
Inclusief mooie witte geluidsset en sfeerverlichting geschikt tot ongeveer 100 personen

Unwind ‘Ceremonies'

Super speciaal: live muziek tijdens jullie trouwceremonie. Maar pas op: dit kan wat traantjes van ontroering opleveren.

Er worden drie nummers live gezongen tijdens jullie trouwceremonie: voor de entree, ondertekening en slot (extra liedjes in overleg)
Sfeervolle ondersteuning op gitaar tijdens stille momenten van de trouwceremonie
Keuze van de liedjes uit de repertoirelijst
Gratis 1 liedje dat niet op de repertoirelijst instuderen
Extra instuderen van nog andere nummers kost 75 euro per song extra
Inclusief een klein mobiel geluidssetje op accu voor de zangeres (niet geschikt voor de BABS)

Kom in de stemming

Unwind boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Unwind bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Unwind, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Unwind in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Unwind boeken

Wilt u Unwind boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Unwind wilt inhuren.

Unwind boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!