Wally Mckey boeken?

Wally-Mckey-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Wally Mckey boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Wally Mckey

Wally Mckey startte zijn veelzijdige muziek carriere half jaren zeventig als leadzanger en performer van de legendarische popband (The) Lemming. Deze band scoorde tal van opvallende hits die een nieuw tijdperk inluidde in de Glam and Gothic rock. Ze durfden grenzen verleggen en deden gewoon wat anderen ook wel wilden doen maar de stap niet hebben gezet. Dat bracht hen bij Vara’s popscene, Avro’s Toppop en radio en TV Veronica.

Al vele jaren actief in de muziekscene

Hun hits raakte in de top 10 van meerdere landen.In 1982 lastte de band een pauze in. Deze zou 20 jaar duren. Sedert 2002 laat de band opnieuw van zich horen met een prachtig en opvallend comeback-album “ Worldwide ”. Ergens bleef hun Gothic achtergrond hangen wat zich uitte in een spetterend Halloween album, “Gotha’s Halloween”, wat hen tot de eerste band maakte met Halloweenmuziek. Het meest recente album en alom geprezen album is Moving Paradise. Wally is echter een cameleon en zo uiterst veelzijdig dat hij het niet kon laten andere horizonten te verkennen.

Boekingen Wally Mckey

Zo kwam hij op een gegeven moment in de stroom van Nederlandstalige muziek. In 2011 vertaalde zich dat in het conceptalbum “Horizon” met als eerste single hit “Mama Lorraine”. Dit album wordt binnenkort hernieuwd uitgebracht.

Horizon kreeg een vervolg: het album “Avalon”, dat nog niet digitaal is uitgebracht. Wally Mckey is hierbij geevolueerd naar een Nederpopartiest.
Wally werkt op huidig moment ijverig aan een Besttof album en Lemming werkt op dit moment samen met opera zangeres Harriet Meijers.

Kom in de stemming

Wally Mckey boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Wally Mckey bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Wally Mckey, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Wally Mckey in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Wally Mckey boeken

Wilt u Wally Mckey boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Wally Mckey wilt inhuren.

Wally Mckey boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!