Boerin Anna boeken?

Boerin-Anna-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset en 2 danseressen

Boerin Anna boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Boerin Anna

De uitgesproken en opvallend mooie Boerin Anna (Anna Bron) is al jaren zeer bekend en populair op online kanalen en vanuit de media. Zo heeft het blad LINDA een uitgebreid item aan haar besteed, heeft Andy van der Meijde haar op de bijrijdersstoel gehad en is Anna regelmatig te zien en horen bij SKOFTEN en POWNED. In de video van de populaire Boer Harm (Komkommers) speelt Anna een prominente rol. Een slimme zet van Boer Harm omdat Anna’s fanbase van 130.000 volgers voor het overgrote deel bestaat uit mannen.

Boerin Anna, het multitalent

Deze spontane en hippe meid van het Groningse platteland zet er graag nog een tandje bij! Ze ontpopt zich als een waar multitalent met zang en dans tijdens een energieke performance. Met inmiddels drie eigen vrolijke feestnummers is het de hoogste tijd dat heel Nederland kennismaakt met deze knappe boerendochter. Boerin Anna heeft, zoals het echte ondernemende boeren betaamt, een professioneel team om zich heen verzameld met onder andere diverse producers. Het resultaat zal de komende maanden te zien en te horen zijn op alle streamingdiensten en YouTube. Anna heeft een vrolijke en entertainende act om zich heen gebouwd waarmee Anna in Nederland de festivals, feesttenten en horecagelegenheden 100% op zijn kop zet.

Boekingen Boerin Anna

Haar show, waarbij ze vergezeld wordt door twee (net zulke vrolijke) danseressen, is een ware energie-explosie met een mix van bekende feesthits en haar eigen singles, afgetopt met remakes van populaire ‘guilty pleasures’ zoals Satisfyer (Roxy Dekker). Deze nummers hebben zich ruimschoots bewezen in de playlists van de beste DJ's van Nederland en worden vanaf nu live én voorzien van een opzwepend jasje door onze mooie feestboerin en haar danseressen vertolkt op de podia.

30 minuten Dik Feest

Naast haar dampende remake van Satisfyer (Roxy Dekker) komen de groovy remake van Stupid (Tess), Shirt uit en Zwaaien (Feestteam & Dj Maurice), Brommers Kieken (Boer Harm), Kali (Django Wagner x Outsiders), Links Rechts (Snollebollekes) en haar salsa versie van ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ (Wolter Kroes) in feestelijke vaart voorbij. Boerin Anna staat garant voor een vol half uur feestplezier voor iedereen!

Kom in de stemming

Boerin Anna boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Boerin Anna bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Boerin Anna, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Boerin Anna in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Boerin Anna boeken

Wilt u Boerin Anna boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Boerin Anna wilt inhuren.

Boerin Anna boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!