Wandelende Paasmand met Paashazen

wandelende paasmand met paashazen boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 45 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Wandelende Paasmand met Paashazen boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Wandelende Paasmand met Paashazen

Een nieuwe unieke act voor de Pasen. In een mega grote Paasmand zit een levende Paashaas. Vrolijk loopt zij over uw Paas evenement. Uit de Paasmand klinkt gezellige muziek. De Paashaas spreekt het winkelende publiek aan en trakteert uw bezoekers op een overheerlijke Paas traktatie.

Op de wandelende Paasmand staan twee grote paaseieren, in deze gekleurde eieren zitten de paas attenties. Onze Paashaas in de Paasmand gaat ook graag met uw bezoekers op de foto.

Boekingen Wandelende Paasmand met Paashazen

Wat kunt u verwachten van de wandelende Paasmand met Paashaas:

  • Paasmand van 1.10 meter doorsnee
  • Gezellige voorjaarsmuziek
  • Levende Paashaas
  • Felgekleurde eieren met Paas traktaties
  • Paasdecoratie op en om de Paasmand

Wandelende Paasmand met Paashazen

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Wandelende Paasmand met Paashazen bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Wandelende Paasmand met Paashazen, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Wandelende Paasmand met Paashazen in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Wandelende Paasmand met Paashazen boeken

Wilt u Wandelende Paasmand met Paashazen boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Wandelende Paasmand met Paashazen wilt inhuren.

Wandelende Paasmand met Paashazen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!